[FOTO] Otvoren Burger King na Korzu

Autor: Ana Šumanović 05.12.2022

burger_king_rijeka_2022__14__01

Novi restoran u Rijeci jedan je od najvećih Burger Kingovih restorana u Hrvatskoj s više od 250 četvornih metara površine, na dva kata, s 50 sjedećih mjesta i prostranom vanjskom terasom.

Rijeka - Danas je nakon dugog iščekivanja konačno otvoren prvi Burger King u Rijeci, na Korzu u prostoru bivšeg Kraša.

Iako je otvoren ujutro, nešto nakon 10 sati, vrlo brzo bio je napunjen gostima, ponajviše srednjoškolcima iz obližnje gimnazije, ali i drugim znatiželjnicima.

Posjetitelji Burger Kinga u Rijeci iskusit će pravo značenje svježe spremljenog sendviča - naime jela se u BURGER KING®u za razliku od drugih fast food lanaca pripremaju isključivo po narudžbi, što znači da nema unaprijed pripremljenih sendviča već se svaki radi onog trenutka kad se narudžba zaprimi. Rezultat je uvijek svjež i ukusan sendvič s najkvalitetnijim sastojcima i namirnicama, kojeg svaki gost može kreirati po svom ukusu (Have it your way).

Ujedno, Burger Kingov „kraljevski standard“ nalaže da se burgeri rade od najkvalitetnijih sastojaka i namirnica, bilo da se radi o biljnoj alternativi ili 100 postotnoj govedini ili piletini, bez dodanih konzervansa, pojačivača okusa ili bojila, a peku se isključivo na roštilju i to na vatri, onako kao što biste radili kod kuće u vrtu.

burger_king_rijeka_2022__9__01

Uz raznoliku ponudu menija na bazi piletine ili govedine, u novom Burger Kingu posebna će pozornost biti posvećena ponudi proizvoda bez mesa: plant-based Whoppera, plant-based nuggetsa ili veganske verzije Long Chickena uz kojeg se može odabrati i veganska majoneza, kao novi standard svim biljnim proizvodima. Posjetitelji će moći uživati i u izboru toplih deserata u kombinaciji sa sladoledom i odličnoj Julius Meinl kavi.

Bez obzira na ukuse i želje, mesno ili bezmesno, slano i(li) slatko, Riječani i njihovi gosti u svježim i sočnim Burger King okusima moći će uživati u novom restoranu smještenom na samom Korzu ili iz udobnosti vlastitog doma – jer u planu je i nastavak uspješne suradnje s Woltom, putem kojeg će i Riječani uskoro moći naručiti svoj BK meni.

Novi dom najpopularnijeg Burger Kingovog proizvoda, omiljenog sendviča Whopper - restoran na Korzu - dizajniran je u skladu s novim, razigranim globalnim vizualnim identitetom Burger Kinga koji dolazi zajedno s obećanjem o poštivanju najviših standarda okusa i kvalitete hrane te uklanjanju boja, okusa i konzervansa iz umjetnih izvora, kao i odlučnom zalaganju za zaštitu i očuvanje okoliša.

Radno vrijeme Burger Kinga je od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 24 sata, petak i subotu od 8 do 1, a nedjeljom i blagdanima od 8 do 24 sata.

S obzirom na to da se radi o još jednom velikom lancu, ali i radi nešto bogatije i prilagodljivije ponude, čini se kako je McDonalds, koji se nalazi odmah preko puta, dobio pravu konkurenciju.

Burger king otvorio svoja vrata

Više sa portala torpedo.media ...