[FOTO] Otvoren Jewelry Shop Collectiv u Rijeci

Autor: Nikola Cvjetović 02.12.2023

Jewelry_Shop_Collectiv

Otvorenje Jewelry Shopa "Collectiv" označava novu eru u poslovanju branda, naglašavajući predanost lokalnoj proizvodnji i ručnom radu, poručuje vlasnica novootvorenog dućana.

Rijeka - U Rijeci, u Marti Retail Parku, danas je svečano otvoren Jewelry Shop "Collectiv," novo odredište ljubitelja unikatnog nakita i estetike riječkog branda. Ovo događanje, okupilo je brojna poznata lica lokalne scene te predstavilo jedinstvenu kolekciju nakita inspiriranu nautičkim i morskim motivima.

Brand "Collectiv," koji već ponosno korača modnim svijetom više od 20 godina, do sada je bio prisutan kroz svoje partnere diljem Hrvatske i Slovenije. Otvorenjem vlastitog maloprodajnog dućana u Marti Centru, "Collectiv" se sada predstavlja kupcima kao destinacija gdje se ljubav prema lokalnoj proizvodnji spaja s ručno izrađenim komadima nakita.

otvaranje_Jewelry_Shop_Collectiv_1

Marina Čar, vlasnica novootvorenog dućana Collectiv naglašava da svaki komad iz kolekcije "Collectiv" nosi pečat ručnog rada i pažljivo izrađenih detalja. Inspiriran nautičkim i morskim motivima, nakit odiše elegancijom i jedinstvenošću, pričajući priče koje sežu duboko u riječku tradiciju. Ovo je prilika za kupce da istraže bogatstvo lokalne proizvodnje i podrže autentičnost riječkog branda.

Na sam dan otvorenja, posjetitelje je očekivalo više od same kolekcije. Brojna iznenađenja, pokloni, foto kutak te prilika za druženje uz predivan nakit bili su samo dio doživljaja koji je "Collectiv" pripremio za svoje goste. Svojim prisustvom podržala su nas i brojna poznata lica naše lokalne scene.

Otvorenje Jewelry Shopa "Collectiv" označava novu eru u poslovanju branda, naglašavajući predanost lokalnoj proizvodnji i ručnom radu. Pozivamo sve ljubitelje unikatnog nakita da nas posjete i dožive ljepotu "Collectiv" kolekcije koja svaki komad nosi s ponosom i ljubavlju.

U fotogaleriji pogledajte tko je sve podržao otvaranje trgovine...

pocket icon

Otvoren Jewelry Shop 'Collectiv'

Više sa portala torpedo.media ...