[FOTO] Plazma sportske igre mladih ispunile Korzo

Autor: Marina Pauletić 31.05.2023

sportske_igre_mladih_2023_rijeka__12_

Rijeka je danas bila pod okupacijom školaraca.

Rijeka - Danas je na riječkom Korzu bilo posebno živo i veselo! Održane su Plazma sportske igre mladih na kojima je sudjelovalo nekoliko stotina učenika riječkih škola. Natjecali su se u atletici, graničaru, a neki su zaigrali i šah.

sportske_igre_mladih_2023_rijeka__1_

U suradnji Plazma Sportskih igara mladih i uz potporu Grada Rijeke ova edukativno-sportska manifestacija započela je paljenjem plamena kojeg su na Korzu upalili mladi sportaši predvođeni uspješnom riječkom karatisticom Emom Sgardelli.

Najspretnije ekipe u graničaru i najbrži trkači borili se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se, također u Rijeci održati krajem srpnja i to u kategorijama graničar, atletika, MIS turnir u odbojci i odbojci na pijesku.

sportske_igre_mladih_2023_rijeka__8_

Trčalo se, skakalo i bodrilo, a kako je sve to izgledalo jutros pogledajte u našoj foto galeriji.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 27. sezonu pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.

pocket icon

Plazma sportske igre mladih ispunile Korzo

Više sa portala torpedo.media ...