[FOTO] Svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza

Autor: Marina Pauletić 07.12.2022

postanski_ured

Uz brojne mališane koji su osobno došli dočekati Djeda Mraza, posebnu dobrodošlicu priredili su vilenjaci i Dječji zbor Male Tratinčice.

Rijeka - Najčarobniji Advent na Kvarneru dobio je danas posebno priznanje Djeda Mraza jer se svečano otvorio Poštanski ured Djeda Mraza u Rijeci!

Na novoj adventskoj lokaciji, Riječki tunel kod ulaza u Katedralu Sv. Vida, danas je svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza uz najveće priznanje i osobni dolazak Djeda Mraza. Uz brojne mališane koji su osobno došli dočekati Djeda Mraza, posebnu dobrodošlicu priredili su vilenjaci i Dječji zbor Male Tratinčice, te je odbor Turističke zajednice grada Rijeke sa direktorom Petrom Škarpom službeno zaželio dobrodošlicu i pozvao sve prisutne mališane i one malo veće na druženje sa Djedom Mrazom.

postanski_ured-06243

Upravo otvoreni Poštanski ured Djeda Mraza skupljat će brojna pisma i božićne želje i nuditi predivne adventske motive za fotografiranje. Ali i Djed Mraz će redovito dolaziti u obilazak svoje nove lokacije poštanskog ureda i družiti se sa mališanima i zaprimati njihove želje i fotografirati se u ovom najčarobnijem motivu Rijeka Adventa.

postanski_ured-29305

Radno vrijeme Poštanskog ureda Djeda Mraza i posebne termine dolaska Djeda Mraza pronađite na stranicama Rijeka Adventa www.RijekaAdvent.com.

Više sa portala torpedo.media ...