[FOTO] Tiskara Sušak proslavila 20. rođendan

Autor: Nikola Cvjetović 29.06.2022

tiskara susak 20 godina  16

'Vrijeme leti, ima svoj tijek, a nama je 20 godina tek! Da, život nije uvijek bio lak, ali sve je preživjela naša Tiskara Sušak!', stihovi su koje je Mauro Staraj posvetio ovoj važnoj obljetnici.

Rijeka - Tiskara Sušak osnovana je 1993. godine, a u prostorima na adresi Milutina Barača 54 djeluje od 2002. godine.

tiskara susak 20 godina  8

Povodom obilježavanja 20 godina Tiskare na novoj adresi s novom upravom partneri i prijatelji tiskare okupili su se na fešti održanoj u konobi Tarsa na Trsatu. Za koktele dobrodošlice bio je zadužen Scorpio dok je okupljene zabavljao izvrstan glazbeni sastav L' Amour.

Prisutnima se je emotivnim govorom obratio vlasnik tiskare Darjan Blažić koji se je prisjetio i prvog vlasnika Borisa Modrića odnosno partnera svoga oca Igora Blažića. Također, zahvalio se je svim sadašnjim i bivšim djelatnicima koji su dali svoj doprinos u izgradnji ove uspješne riječke poduzetničke priče. Naime, Tiskara Sušak danas ima 15 zaposlenih, a kontinuirano ulaganje u opremu i djelatnike osnova je konstantnog povećanja kvalitete usluge koju pružaju. Prije tri godine u tiskaru je „stigao“ novi stroj MGI Meteor koji je ispunio sva očekivanja kako Tiskare Sušak tako i njihovih klijenata. Tada je bio prvi u Hrvatskoj, a još uvijek je jedini takav stroj u našoj regiji. Riječ je o stroju koji nema granica, a posebno impresionira širina mogućnosti, veliki raspon medija na koje se može otiskivati te varijabilni ispis sa zlatnom i srebrnom folijom.

tiskara susak 20 godina  12

Tiskara Sušak najviše je orijentirana na uže i šire riječko područje te na Istru i otoke. Kada je o proizvodima riječ, pokrivaju sve što je vezano uz komercijalni tisak. Orijentirani su na manje i srednje naklade te neke luksuznije stvari. Iako primarno offsetna tiskara, jako puno rade i digitalno.

Tiskara Sušak rođendan je proslavila s dragim ljudima i u potpunosti su uspjeli u namjeri da otisnu trag u jednoj riječkoj noći, za sve lijepo što je bilo i što će doći.

Djelić izvrsne atmosfere donosimo u fotogaleriji u nastavku:

Tiskara Sušak proslavila 20. rođendan