[FOTO] U rockerskoj atmosferi zaključen ovogodišnji Food Truck Festival!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 17.07.2022

food_truck_festival_trsat_2022__2_

Kako gradu koji teče i priliči, festival je završio u rock ritmu, a bila je to i posljednja prilika da posjetitelji kušaju slasne delicije po recepturi zaljubljenika u gastronomiju.

Rijeka - Jučer je zaključeno ovogodišnje izdanje Food Truck Festivala u kojem je tijekom 23 dana, koliko su food truckovi bili smješteni u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine, uživao velik broj zaljubljenika u street food scenu. Posljednji dan festivala obilježio je nastup riječkih Whiteheadsa koji su izvrsno raspoloženoj publici pružili večer u znaku energičnog rocka.

food_truck_festival_trsat_2022__3_

Kako gradu koji teče i priliči, festival je završio u rock ritmu, a bila je to i posljednja prilika da posjetitelji kušaju slasne delicije po recepturi zaljubljenika u gastronomiju. Pokazalo se kako je klopa, cuga i mjuza na četiri kotača primamljiva Riječankama i Riječanima, jednako kao i turistima koji su naš grad izabrali za ljetnu destinaciju. Festivalski đir popularan je među svim generacijama - dok su najmlađi uživali u Kids corneru i slasticama, oni stariji su uz gastro užitke večeri provodili uz raznolik glazbeni program. Poseban gastro pečat manifestaciji dao je priznati chef Damir Tomljanović, a posjetitelji su objeručke prigrlili festivalski novitet - Capra garden koji je tijekom ovog izdanja festivala bio prava oaza gastro užitaka.

food_truck_festival_trsat_2022__1_

Izvrsna festivalska atmosfera vladala je iz dana u dan, isprepletena live nastupima bandova i DJ-eva te pub kvizovima. Nakon Zagreba, Krka i Rijeke, festivalska karavana seli u Pulu, točnije na Hidrobazu u Štinjanu gdje ostaje do kraja kolovoza. Stoga, svi oni koji još nisu kušali delicije majstora kuhinje imat će priliku to učiniti u Puli, a oni koji su kušali fine zalogaje u street food formi, zasigurno će iskoristiti mogućnost da to i ponove.

Djelić atmosfere donosimo na fotografijama u nastavku.

pocket icon

Food truck festival Trsat

Više sa portala torpedo.media ...