[FOTO/VIDEO] U sklopu humanitarnog projekta „Danas...za vas...!“ kuhali poznati sportaši

Autor: Marina Pauletić 19.10.2022

humanitarni_projekt_sportasi_zoran_ban_mirza_dzomba_alvaro_nacinovic_rijeka_crveni_kriz_damjan_miletic__8_

Za potrebite su kuhali Mirza Džomba, Alvaro Načinović, Branko Butković, Drago Žiljak i Zoran Ban.

RIJEKA - Humanitarni projekt „Danas...za vas...!“ nastavio se u listopadu nakon uspješnog prvog dana održanog u rujnu, kada su Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno s vrijednim zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovali Marko Filipović, gradonačelnik Grada Rijeke, Robert Ferlin, poznato lice s malih ekrana, radijski voditelj i pobjednik emisije „Zvijezde pjevaju“ te Josip Krmpotić, jedno od „zaštitnih lica“ Radio Rijeke. Podsjetimo, s ciljem dodatnog senzibiliziranja šire javnosti za osobe kojima je pomoć potrebna, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka je pokrenulo ovaj projekt koji se već prvim izdanjem u rujnu pokazao itekako potrebnim i uspješnim.

humanitarni_projekt_sportasi_zoran_ban_mirza_dzomba_alvaro_nacinovic_rijeka_crveni_kriz_damjan_miletic__7_

Danas, 19. listopada, s početkom u 10 sati u Domu Crvenog križa na Pećinama kuhali su Mirza Džomba, Alvaro Načinović, Branko Butković, Drago Žiljak i Zoran Ban sve uz vodstvo kulinarskog stručnjaka Nenada Posavca te ravnateljice Crvenog križa Rijeka dr. sc. Petre Šuljić.

Poseban je čin bio i svečana primopredaja dresa HNK Orijent, kojeg je Marinko Koljanin uručio ravnateljici GDCKR Petri Šuljić u znak zahvalnosti nogometaša i zaljubljenika u nogomet za sva humana djela koja pridonose dobrobiti djelovanjem Crvenog križa.

Nastavio se tako projekt koji je u svom prvom izdanju pripremio skoro tisuću obroka za one kojima oni itekako znače, te se prometnuo u jedan od najhumanijih na ovom području. Prema riječima domaćina, itekako su zadovoljni odazivom sudionika i medija na ovu akciju, a za studeni se najavljuje uključivanje i glazbenika u ovaj hvalevrijedan projekt.

Kako je danas bilo na Pećinama, pogledajte u video prilogu.

VIDEO

pocket icon

Nastavljen humanitarni projekt "Danas...za vas...!" Za potrebite obroke su pripremala poznata sportska imena

Više sa portala torpedo.media ...