[FOTO/VIDEO] U sklopu Oldtimer auto rallyja 2023 u Rijeci se okupili najljepši oldtimeri

Autor: Marina Pauletić 06.05.2023

oldtimer_rally_2023-40826

Svoj će put oldtimeri završiti u Vinariji Katunar.

Rijeka – Tradicionalni međunarodni susret Oldtimer auto rally 2023., u organizaciji „Oldtimer kluba Rijeka 1996“, započeo je danas po 27. put. Na Korzu se tako okupilo više od 115 automobila iz Hrvatske, Slovenije i Italije, što je ujedno i rekordan broj dosad. Osim oldtimera, posjetitelji su mogli vidjeti i nastup Prvih riječkih mažoretkinja.

oldtimer_rally_2023

Automobili su svoju ovogodišnju rutu započeli ispred Radija Rijeke, a tema je povijesna pa je dionicom rallyja obuhvaćen dio Kulturno turističke rute „Putovima Frankopana“. Oldtimeri će tako obići Bakar, Kraljevicu i Dvorac Nova Kraljevica, Punat na otoku Krku gdje će se održati sportski dio programa i na kraju Vrbnik u kojemu će posjetiti Vinariju Katunar. Upravo ondje održat će se završnica rallyja s ručkom za sve sudionike i podjelom priznanja za sportske uspjehe te nagrade za kategorije vozila.

oldtimer_rally_2023-16897

Riječki oldtimer klub jedini je u Hrvatskoj član Hrvatskog oldtimer saveza koji tijekom kalendarske godine, već više od četvrt stoljeća, organizira i auto i moto oldtimer rally, a jedini je i koji uz susret organizira i natjecateljski program u okviru Prvenstva HROS-a.

VIDEO

pocket icon

U sklopu Oldtimer auto rallyja 2023 u Rijeci se okupili najljepši oldtimeri

Više sa portala torpedo.media ...