[FOTO] U Vrbovskom održan 'Lijevi kotlić': Ekipa SDP Matulji osvojila prvo mjesto

Autor: Nikola Cvjetović 21.05.2023

lijevi_kotlic_vrbovsko_2023__5_

Kulinarski skup lijevih stranaka otvorili su i okupljene pozdravili organizatori Lijevog kotlića predsjednik SDP-a PGŽ Ivica Lukanović i predsjednik SDP Vrbovsko Petar Mamula.

lijevi_kotlic_vrbovsko_2023__4_-20956 Pobjednička ekipa...

Vrbovsko - Na prostoru gradske tržnice u Vrbovskom jučer je održano 2. otvoreno prvenstvo Hrvatske u pripremi lovačkog kotlića pod nazivom „Lijevi kotlić“.

U natjecanju koje je su zajednički organizirali GO SDP Vrbovsko i ŽO SDP PGŽ snage je odmjerilo ukupno devet ekipa iz stranaka lijevog političkog spektra.

Uz goranske SDP-ovce (SDP Gorskog kotara i SDP Vrbovsko), kotliće su kuhali i primorski SDP-ovci (Rijeka, Kastav, Matulji, Lovran), susjedi iz ogulinskog SDP-a, ekipa ŽO SDP PGŽ te ekipa PGS-a.

Kulinarski skup lijevih stranaka otvorili su i okupljene pozdravili organizatori Lijevog kotlića predsjednik SDP-a PGŽ Ivica Lukanović i predsjednik SDP Vrbovsko Petar Mamula.

Ivica Lukanović je iskoristio priliku naglasiti značaj i potencijal Gorskog kotara koji ima središnje mjesto u programu županijskog SDP-a.

lijevi_kotlic_vrbovsko_2023__1_
lijevi_kotlic_vrbovsko_2023__2_

„Ovo je prostor koji je nevjerojatno koristan za našu županiju, za Hrvatsku, ali i šire – za jugoistočnu Europu. Gorski kotar ima tolike resurse i prirodno bogatstvo, ne samo u ekološkom, nego i u energetskom smislu, a uz to i odličnu geostratešku poziciju, da njemu ustvari ne treba ništa darovati, nego samo malo vratiti od onoga što mu se uzima.“ naglasio je Lukanović.

Petar Mamula istaknuo da su skup stranaka lijevog političkog spektra organizirali kako bi se družili u opuštenijem izdanju i potaknuli komunikaciju koja je potrebna, ne samo SDP-u, nego cijeloj ljevici, da bi sutra mogli kvalitetnije preuzeti odgovornosti, svatko na svojoj razini.

Najbolji lovački kotlić prema ocjeni sudaca skuhala je ekipa SDP Matulji i osvojila 1. mjesto i pehar. Drugo mjesto osvojila je ekipa SDP Gorskog kotara, a treća je bila ŽO SDP PGŽ.

lijevi_kotlic_vrbovsko_2023__3_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...