[FOTO/VIDEO] Odlična atmosfera na dobrotvorno-humanitarnim aktivnostima "Zametska 4+1 godišnja doba"

Autor: Sanja Monar 01.05.2023

manifestacija_zametska_4_1_godisnja_doba__5_

-Ono što smo očekivali, to smo i dobili - atmosfera je bila super, okupili su se najavljeni sudionici i svi su dali svoj obol, kazao je Milan Vukajlović Vuk, jedan od organizatora

Rijeka - "Zametska 4+1 godišnja doba", dobrotvorno – humanitarne aktivnosti održane su jučer, u organizaciji Košarkaškog kluba "Zamet"u suradnji s Udrugom Zametski zvončari i maškare.

-Ono što smo očekivali, to smo i dobili - atmosfera je bila super, okupili su se najavljeni sudionici i svi su dali svoj obol, kazao je Milan Vukajlović Vuk, jedan od organizatora, dodajući kako su ovu priču pokrenuli da bude još jedna lijepa priča na Zametu, koja će i ubuduće tradicionalno okupljati zainteresirane.

manifestacija_zametska_4_1_godisnja_doba__2_-63795Deset različitih udruga ( Zametski zvončari, Košarkaški klub Zamet, Maersk, Rukometni klub Zamet, Caffe bar Metropolis, Izviđači, Zametske maškare, Dondolaši, Pašac,Albatros nautika ) sudjelovalo je u kuhanju kotlića na prostoru ispred prostorija Udruge Zametski zvončari i maškare, a paralelno su na vanjskom košarkaškom igralištu SRC Zamet bila organizirana razna zabavno – sportska natjecanja, uz voditelja Jadranka Hodaka, poznatijeg kao Bloger Krule.


Dio prihoda koji je prikupljen od donacija bit će usmjeren za Udrugu Rijeka 21 koja brine o djeci sa Downovim sindromom, a dio za potrebe Košarkaškog kluba Zamet koji skuplja sredstva za nabavu kombi – vozila.

VIDEO

pocket icon

Zametska 4 + 1 godišnja doba: Dobrotvorno-humanitarne aktivnosti za Udrugu Rijeka 21 i Košarkaški klub Zamet ispunile sva očekivanja

Više sa portala torpedo.media ...