GLASno budi svoj, interaktivna radionica pjevanja

Autor: Marina Pauletić 20.02.2024

wp-content/uploads/2021/12/Dje%C4%8Dja-ku%C4%87a-2400x1524_c.jpgFoto: ilustracija

Nije potrebno predznanje.

Rijeka – U petak, 23. veljače od 17 do 18:30 sati u prostoru Kontejnera u sklopu Dječje kuće održat će se interaktivna radionica pjevanja, GLASno budi svoj. Radionica je namijenjena uzrastu od 1. do 5. razreda osnovne škole, a maksimalan broj polaznika je osam.

„Nakon iznimnog interesa za prošlogodišnje radionice, i ove godine nastavljamo s programom sufinanciranim od strane Grada Rijeke, ovaj put tijekom školskih praznika“, poručuju organizatori.

Radionica je namijenjena djeci koja pokazuju interes za glazbenim izražavanjem bez obzira imaju li predznanje ili ne, te će kroz zajedničko muziciranje i druženje s mentoricama dobiti kvalitetne smjernice i informacije o glazbenoj profesiji i pokušati otkriti svoj glazbeni put.

Interaktivna radionica pjevanja, razgovor o nastupu, pripremi za nastup, radu na sebi, vježbanju, samopouzdanju, studijskom snimanju, autorskom i timskom radu, općenito
životnim zanimljivostima glazbenika bilo klasičnog ili modernog izričaja s ciljem poticanja mladih da slijede svoje snove.

Jedna od tema radionice svakako je i osjećaj treme te kako se može pobijediti ili značajno smanjiti, radit ćemo na zagrijavanju glasnica i razgibavanju tijela, intonaciji, dinamici vježbama držanja i disanja, sve u cilju edukacije na zabavan način kroz interakciju s polaznicima radionice.

Nije potrebno predznanje.

Voditeljice radionice su pjevačica Ana Kabalin i profesorica gitare Slađana Čolović.

Prijave se primaju putem online obrasca koji se nalazi na webu Dječje kuće.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...