Grad Rijeka od prosinca sve će postupke jednostavne nabave provoditi putem aplikacije Ensolva

Autor: Marina Pauletić 06.10.2022

laptop_ilustracija_

Grad Rijeka od 1. prosinca 2022. godine sve će postupke jednostavne nabave provoditi putem aplikacije Ensolva.

RIJEKA - Grad Rijeka je s ciljem poboljšanja efikasnosti, podizanja transparentnosti nabave te poticanja tržišnog natjecanja, a osobito u radi poticanja sudjelovanja malog i srednjeg poduzetništva na tržištu javne nabave, digitalizirao proces jednostavne nabave putem aplikacije Ensolva – specijaliziranog rješenja za provedbu postupaka jednostavne nabave. Grad će tako sve postupke jednostavne nabave od 1. prosinca 2022. godine provoditi putem ove aplikacije.


Ensolva omogućuje gospodarskim subjektima vremenski neograničenu i u potpunosti besplatnu registraciju u sustav, pristup svim objavljenim dokumentima u postupcima jednostavne nabave Grada Rijeke te predaju elektroničkih ponuda. Aplikacija također štiti integritet i tajnost ponuda sve do trenutka isteka roka za dostavu ponuda.

Ensolva elektroničkim putem obavještava zainteresirane gospodarske subjekte o svakoj promjeni koju će Grad Rijeka izvršiti u konkretnom postupku nabave za koji su iskazali svoj interes (bilo preuzimanjem dokumentacije, bilo predajom ponude). Na taj se način osigurava potpuna transparentnost u postupcima jednostavne nabave Grada Rijeke, kao i jednaki tretman svih zainteresiranih gospodarskih subjekata.
Grad Rijeka sustav može koristiti i za provođenje istraživanja tržišta dostavom javnog poziva za dostavu neobvezujućih informativnih ponuda svim zainteresiranim gospodarskim subjektima.


U skladu s navedenim, pozivaju se svi gospodarski subjekti zainteresirani za sudjelovanje u budućim postupcima jednostavne nabave da se registriraju na Portal dobavljača putem sljedeće poveznice: https://portal.ensolva.com/user/register.
Upute za registraciju, e-mail adresa i broj telefona za podršku u korištenju aplikacije nalaze se u podnožju navedene web stranice.


Registrirani korisnici mogu pristupiti Portalu dobavljača putem sljedeće poveznice: https://portal.ensolva.com/user/login.

Više sa portala torpedo.media ...