Gužva u riječkoj luci, uplovila dva kruzera

Autor: Sandra Turkalj 24.09.2022

wp-content/uploads/2019/10/CRUISER-02.jpg

Danas je od ranih jutarnjih sati „gužvovito“ u riječkoj luci, gdje uplovljavaju dva velika kruzera, Mein Schiff 5 i Marella Explorer 2 s oko 4.000 putnika i 1.800 članova posade

Rijeka - Rijeka i Kvarner vratili su se ove godine na kartu ticanja kruzera što je odlična najava za budućnost i suradnju koju imamo s Lučkom upravom Rijeka i Turističkom zajednicom Kvarnera. Tako je danas od ranih jutarnjih sati „gužvovito“ u riječkoj luci, gdje uplovljavaju dva velika kruzera, Mein Schiff 5 i Marella Explorer 2 s oko 4.000 putnika i 1.800 članova posade.

Za goste kruzera organizirani su izleti, ali veseli nas da se većina njih odlučuje za obilazak Rijeke uz samostalno otkrivanje i proučavanje kulturno-povijesnih znamenitosti, tržnice i muzeja, a šetnju Korzom zasigurno će iskoristit za obavljanje shoppinga i kupnju suvenira u brojnim prigodnim trgovinama u gradu. Kako bi se gosti s kruzera osjećali dobrodošlo i ugodno u Rijeci za to su se pobrinuli Turistička zajednica grada Rijeke i Turistička zajednica Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, koji su dočekali goste u veselom ritmu s prigodnim poklonima i informativnim brošurama za što kvalitetnije provedeno vrijeme u našem gradu.

Dolaskom kruzera Rijeka se promovira ne samo kao turistička destinacija već kao i prepoznatljiva kruzing destinacija, koja se potpuno opravila nakon pandemije i vratila se u još boljem izdanju od izvrsne predpandemijske godine 2019., koja je bila sjajna za kruzing u Rijeci. Do kraja godine očekujemo još nekoliko brodova za kružna putovanja i to u slijedećim terminima 30.9., 22. i 28.10. te 14.11., što je svakako dobra najava za izvrsnu post sezonu i potpuni opravak tog segmenta tržišta.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...