HMNK Rijeka organizira posljednji otvoreni trening za formiranje kadetske i juniorske selekcije

Autor: Nikola Cvjetović 08.08.2022

juniori_hmnk_rijeka_2022__4_

- Svakako je veliki motiv i potencijalni ulazak u seniorsku ekipu koja ima velike ambicije već ove sezone i u kojoj su mnogi naši juniori već upisali zapažene nastupe te postizali golove, dodali su iz HMNK Rijeka.

Matulji - Ove nedjelje 14. kolovoza, s početkom u 18 sati u SD Matulji održat ćemo posljednji otvoreni trening nakon kojeg ćemo formirati kadetsku i juniorsku selekciju s kojima ove godine napadamo vrh naše regije, najavili su iz HMNK Rijeka.

Prema posljednjim neslužbenim informacijama najbolje ekipe iz svake regije osigurat će plasman u jedinstvenu ligu u kojoj će se natjecati najbolje futsal ekipe iz cijele Hrvatske.

- Pozivamo sve one koji to žele da se odazovu treningu, naravno uz uvjet da su godišta 2004.,05.,06. ili 07. Svi zainteresirani mogu se javiti u inbox naše stranice HMNK Rijeka ili na whatsapp/viber na broj +385 99 7330 951. Podsjećamo da svaki onaj igrač koji bude izabran od strane naših trenera i postane dio kluba, uz preduvjet da uredno ispunjava svoje obaveze i redovito dolazi na treninge bit će stipendiran od strane kluba s minimalno 300 kn mjesečno. Uz to svakako je veliki motiv i potencijalni ulazak u seniorsku ekipu koja ima velike ambicije već ove sezone i u kojoj su mnogi naši juniori već upisali zapažene nastupe i postizali golove, dodali su iz HMNK Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...