I NK Rječina pomaže teško bolesnom Macoli

Autor: Sanja Tumara 10.05.2022

macola

Sav prihod od ulaznica za prvenstvenu utakmicu 19. kola Prve županijske lige u nedjelju 15. svibnja protiv NK Lovrana namijenjen je liječenju Dalibora Marušića poznatijeg kao DJ Macola.

NK_Rjecina_za_Macolu

Jelenje – I Nogometni klub Rječina uključio se u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje Dalibora Marušića poznatijeg kao DJ Macola. Naime, Nogometni klub Rječina u nedjelju, 15. svibnja, u 17.30 sati u Dražicama protiv NK Lovrana igra prvenstvenu utakmicu 19. kola Prve županijske lige. Prihod od prodaje ulaznica, kao i donacije gledatelja, namijenjeni su Daliborovom liječenju.

Podsjetimo, Daliboru Marušiću dijagnosticiran je adenokarcinom jednjaka, prognoze su obećavajuće, ali Macola treba i financijsku pomoć jer je u Turskoj počeo dodatne terapije, nakon kojih će biti spreman za operaciju kojom bi trebao biti potpuno izliječen. Udruga Koga briga ranije je već pokrenula akciju pomoći pod nazivom "Koga briga ...za Macolu".

NK Rječina poziva i sve one koji ne mogu prisustvovati utakmici 15. svibnja da se pridruže akciji uplatom donacije na račun:

NAZIV PRIMATELJA:
Koga briga…za Macolu
IBAN: HR1023400091511186135
PBZ BANKA
SWIFT CODE PBZGHR2X

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...