Iduće četiri subote zaprimanje zahtjeva za osobne iskaznice

Autor: Portal Torpedo 16.05.2023

policija_salter_mup_osobna-21085 Foto: Arhiva

Rad subotom organiziran je u Rijeci: 20. i 27. svibnja te 3. i 10. lipnja 2023. godine u vremenu od 8,00 do 14,00 sati

Rijeka - Zbog višemjesečnih pojačanih gužvi na poslovima prijavništva i osobnih isprava te uzimajući u obzir da je Vlada Republike Hrvatske proglasila prestanak epidemije bolesti COVD-19, Policijska uprava primorsko-goranska ponovo će omogućiti građanima da subotom podnesu zahtjeve za zamjenu/izdavanje osobne iskaznice.

Rad subotom bit će organiziran na lokaciji Žrtava fašizma 3 u Rijeci organizirati rad četiri nadolazeće subote, i to: 20. i 27. svibnja te 3. i 10. lipnja 2023. godine u vremenu od 8,00 do 14,00 sati.

Važno je napomenuti da zahtjeve za izdavanje osobne iskaznice zbog prethodne promjene adrese prebivališta građani neće moći obaviti subotom već u uredovnom radnom vremenu Odjela za prijavništvo i osobne isprave.

Još jednom podsjećamo građane da za pojedine upravne poslove mogu koristiti e-Usluge MUP-a RH te na taj način smanjiti vrijeme čekanja u redovima i izbjeći pojačane gužve.

Za dostavu upita i podneske iz domene upravnih poslova građane upućujemo na adresu elektroničke pošte upravnih poslova pupg.upravni@mup.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...