Iva Pavletić Crnić i Mario Battifiaca u finalu za Najbolji radijski glas

Autor: Sanja Tumara 06.01.2023

pexels-mikrofon-_pjevanje_-_stand_up Foto: ilustracija

Uz Ivu Pavletić Crnić s Radio Rijeke te Marija Lipovšeka Battifiacu s Radio Istre za najboljeg voditelja, u finalu za izbor Najbolje radijske postaje ušla je HR Radio Rijeka.

RIJEKA – Rijeka dominira u finalnom krugu medijske nagrade Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji Radio. Zahvaljujući glasovima slušateljica i slušatelja u drugi, finalni, krug za Najbolji radijski glas ušlo je čak dvoje ovdašnjih voditelja – Iva Pavletić Crnić s Radio Rijeke te Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre (treći je finalist Dario Maradin s Otvorenog radija). U finale za izbor Najbolje radijske postaje ušla je HR Radio Rijeka, a drugom krugu su i Alfa BBR (Bjelovarsko-bilogorski radio) te Radio Dalmacija.
Pobjednik se, dakle, bira među troje finalista, a glasovati možete putem kupona koji se petkom objavljuju u prilogu Studio ili svakodnevno na portalu jutarnji.hr. Kuponi za drugi krug trebaju stići najkasnije do 18. siječnja, a internetsko glasanje traje do 20. siječnja u ponoć. Proglašenje pobjednika bit će 28. siječnja.
Čestitke Ivi, Mariju i Radio Rijeci, svima želimo puno glasova!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...