Izmjena prometovanja nekoliko linija Autotroleja zbog izvođenja radova

Autor: Sanja Monar 11.04.2023

Autobus-Autotroleja-1200x800 Ilustracija

Linije 1B, 7 , 7A, 25 i 26 u navedenom periodu prometovati privremenim trasama

Rijeka - Od subote 15.04.2023. godine, od 7:00 sati pa do završetka građevinskih radova za sav promet zatvara se dionica Ul. Tome Strižića (od raskrižja sa Ul. Vjekoslava Đukića za Kampus pa do raskrižja s Ul. Kačjak za Orehovicu),

Linije 1B, 7 , 7A, 25 i 26 u navedenom periodu prometovati privremenim trasama:

Linija 1B, u polasku s Jelačićevog trga prometuje redovitom trasom do Kvaternikove ulice gdje skreće lijevo (iza OŠ Vežica) – dio Radničke ul. – Tihovac ul. – Kumičićeva – Mihanovićeva i dalje redovitom trasom. U povratku prometuje redovitom trasom.

Linije 7A i 7, u polasku s Sv.Križa/G.Vežice, prometuju redovitim trasama do Ul.Svete Ane i dr.Zdravka Kučića gdje se uključuju na privremenu trasu: dr.Zdravka Kučića – Ul.Brdo – Podvežica – Kvaternikova – Kumičićeva i dalje redovitom trasom.

U povratku prometuju redovitom trasom do raskrižja Kumičićeve s Kvaternikovom (Teta Roža) gdje se uključuju na privremenu trasu: Kvaternikova – Podvežica – Ul.Brdo – dr.Zdravka Kučića – Ul. Sveta Ana i dalje redovitom trasom.

Za vrijeme radova uspostavlja se privremeno stajalište u ul.Zdravka Kučića (nasuprot Street fooda) koje će biti označeno privremenom stajališnom oznakom.

Na privremenoj trasi koristiti sva usputna stajališta.

Linije 25 i 26 u polasku s Delte prometuju redovitom trasom do raskrižja Kumičićeve s Kvaternikovom (Teta Roža) gdje se uključuju na privremenu trasu: Kvaternikova – Podvežica – Ul.Brdo – dr.Zdravka Kučića – Ul. Sveta Ana i dalje redovitom trasom.

U povratku za Rijeku prometuju redovitom trasom do raskrižja Ul.Svete Ane i dr.Zdravka Kučića gdje se uključuju na privremenu trasu: dr.Zdravka Kučića – Ul.Brdo – Podvežica – Kvaternikova – Kumičićeva i dalje redovitom trasom.

Na privremenoj trasi linije 25 i 26, za ulazak/izlazak putnika koristiti stajališta Podvežica centar (market) i Kvaternikova (Teta Roža).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...