Izvrsni završetak ovogodišnje kruzing sezone

Autor: Marina Pauletić 14.11.2022

Kruzer_Sinfonia_Rijeka__2_ Foto: arhiva

Riječka je luka ove godine ugostila gotovo 40.000 putnika s kruzera.

Rijeka - Početak tjedna u riječkoj luci obilježilo je posljednje ovogodišnje uplovljavanje broda za kružna putovanja. Kruzer AIDAblu s gotovo 3000 putnika i članova posade stigao je posljednji put ove godine i time zatvorio izvrsnu kruzing sezonu u Rijeci.

I ovoga je puta za sve goste kruzera bio pripremljen prigodni program u organizaciji Grada Rijeke, Turističke zajednice grada Rijeke i Turističke zajednice Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, kojim se gostima poželjela dobrodošlica i ugodni boravak te pripremili brojni informativni materijali o destinaciji.

Za goste kruzera organiziraju se brojni izleti, no većina se ipak odlučuje za ostanak u destinaciji i njezinoj okolici pa tako najviše posjećuju uži centar grada, Trsat i Opatiju. Nekolicina njih odlučuje se za odlazak na otok Krk i u Gorski kotar. Prilikom boravka u destinaciji koriste priliku za obilazak brojnih riječkih znamenitosti te za shopping u gradskim trgovinama.

Riječka luka ugostila je gotovo 40.000 putnika tijekom ovogodišnje turističke sezone, koji su stigli u grad brodovima za kružna putovanja.

Najave za slijedeću sezonu su izvrsne te svakako možemo očekivati još bolju i bogatiju kruzing sezonu te sjajne rezultate za taj segment tržišta.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...