Objavljen javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnim školama Grada Rijeke

Autor: Nikola Cvjetović 24.07.2023

ucenici-94185

Grad Rijeka, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade, u sklopu projekta „RInkluzija – Riječki model podrške učenicima s teškoćama“ objavljuje Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnim školama.

Rijeka - Projekt „RInkluzija – Riječki model podrške učenicima s teškoćama“ koji se provodi u okviru instrumenta „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, temeljem Godišnjeg plana objave PDP-ova sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.- 2027. (javni poziv)

Tko su pomoćnici u nastavi?
Pomoćnik je osoba koja pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakidašnjim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima.

Tko se može prijaviti za pomoćnika u nastavi?
Prijaviti se mogu osobe: koje imaju minimalno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, protiv kojih nije pokrenut kazneni postupak.


Kome se podnose prijave?
Prijave se podnose preporučenom poštanskom pošiljkom na sljedeću adresu:


Grad Rijeka, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade, Korzo 16, 51000 Rijeka s napomenom „Prijava za pomoćnike u nastavi“. Prijave se mogu podnijeti i osobno u Pisarnicu Grada Rijeke, Trpimirova 2, 51000 Rijeka.


Do kada se podnose prijave?
Rok za podnošenje prijava je 3. kolovoza 2023. godine. Prijave pristigle nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...