Javni poziv za ulazak poduzetnika u program Post-inkubacije u Tehnološko-edukacijskom poduzetničkom inkubatoru „Proizvodni park Torpedo“

Autor: Ivana Grabar 21.01.2022

Otvoren-Proizvodni-park-Torpedo

U tijeku je Javni poziv Riječke razvojne agencije Porin za ulazak poduzetnika u program Post-inkubacije u Tehnološko-edukacijskom poduzetničkom inkubatoru Proizvodni park Torpedo.

Rijeka - Za ulazak u program Post-inkubacije mogu se prijaviti poduzetnici u kasnijoj fazi rasta i razvoja registrirani za obavljanje proizvodne ili srodne djelatnosti, odnosno proizvodno-uslužne djelatnosti koji su završili program Inkubacije. Iznimno, poduzetnici koji nisu završili program Inkubacije, mogu se prijaviti za ulazak u program Post-inkubacije pod uvjetom da ostvaruju pozitivan poslovni rezultat, s time da prednost pri ulasku u program Post-inkubacije pod jednakim uvjetima imaju poduzetnici koji su završili program Inkubacije.

Program Post-inkubacije korisnicima nudi usluge zakupa poslovnog prostora, savjetodavne usluge, usluge stručne edukacije, podršku pri umrežavanju, kao i usluge pristupa prostornoj i inovativnoj infrastrukturi.

Korisnicima su trenutno dostupna četiri poslovna prostora – dva prostora namijenjena obavljanju proizvodne i srodnih djelatnosti te dva prostora namijenjena obavljanju proizvodno-uslužne djelatnosti.

Na mrežnim stranicama Riječke razvojne agencije Porin može se pronaći javni poziv s pripadajućim prijavnim obrascem, kao i Pravilnik o ocjenjivanju prijava za ulazak u inkubator te pravilnik o radu, kućni red te opis programa inkubatora. Sve dodatne informacije u vezi s ovim javnim pozivom te dokumentacijom za podnošenje prijave mogu se dobiti svakog radnog dana od Riječke razvojne agencije Porin u vremenu od 8:00 do 16:00 sati na telefonski broj 051 634 330.

Javni poziv bit će otvoren sve dok se ne popune svi poslovni prostori ovog javnog poziva, odnosno do opoziva.

Proizvodni park Torpedo otvoren je u prosincu 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 22.691.480,39 kuna, od čega je 19.293.474,63 kuna bespovratnih sredstava osigurano iz Europskog fonda za regionalni razvoj zahvaljujući uspješnoj prijavi projekta Rekonstrukcija i prenamjena Hale 14 u Tehnološko-edukacijski poduzetnički inkubator Proizvodni park Torpedo.

Partner Gradu Rijeci u projektu je Riječka razvojna agencija Porin, koja i upravlja Proizvodnim parom Torpedo.

Otvaranjem ovog inkubatora u prostoru bivše tvornice Torpedo proširen je sustav poduzetničkih inkubatora u Rijeci te je stvorena napredna poduzetnička infrastruktura koja poduzetnicima početnicima, ali i postojećim poduzetnicima pruža mogućnost korištenja najsuvremenije tehnologije za 3D skeniranje i 3D printanje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...