Jer jedriti se mora: Jedriličarski klub "3. maj" prikuplja donacije za gumenjak i kombi

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 24.03.2022

wp-content/uploads/2020/01/Najmla%C4%91i-jedrili%C4%8Dari-kostrenskog-Galeba-nastupaju-na-presti%C5%BEnoj-regati-u-Monte-Carlu.jpg

Cilj ove akcije je donacijama skupiti 300 000 kuna.

Rijeka - Jedriličarski klub "3. maj" zatražio je pomoć javnosti nakon što su, nakon godina služenja, klupski gumenjak i kombi odlučili "otkazati poslušnost".

"Jedini smo riječki jedriličarski klub s omladinskim pogonom. Našu Školu jedrenja godišnje završi 30-ak djece, a dok ih desetero jedrenje trenira tijekom cijele godine. Da bi brojke bile i veće, nije dovoljan samo entuzijazam naših trenera, nego i pouzdani gumenjak i kombi vozilo koji će nam omogućiti sigurne treninge i odlaske na regate bez neizvjesnosti. I najmanja donacija korak je bliže našem cilju", zavapili su iz kluba.

Cilj ove akcije je donacijama skupiti 300 000 kuna.

"Kombi koji je preveo generacije jedriličara nam više nije u voznom stanju, a i gumenjak s vanbrodskim motorom je pri kraju. Održavanje više nije isplativo, a njihova upotreba nije sigurna Kao klub nismo u mogućnosti samostalno kupiti kombi i gumenjak, stoga smo pokrenuli ovu kampanju kako bi kroz donacije prikupili potrebna financijska sredstva.Dobra volja i zajedništvo već su se nebrojeno puta pokazali odličnim suradnicima u ostvarenju snova pa će stoga svaka donacija, iznosila ona 10, 50, 100…1000 kuna, biti korak prema ostvarenju našega cilja u kojemu se jedriti mora, i to od malih nogu."

Iz kluba pozivaju sve koji mogu i žele da donacije uplate na:

RAČUN ZA POSEBNE NAMJENE: HR7524020061500113863

OPIS PLAĆANJA: donacija za nabavku kombija i gumenjaka

Ukoliko želite da Vaša donacija bude anonimna u opis upišite: anonimna donacija za nabavu kombija

Ukoliko trebate dodatne informacije o kampanji ili Vam je potreban Zahtjev za donaciju možete ih kontaktirati na:

E-mail: info@jk3maj.hr

Mob: 099 40 66 979

Transparentnost kampanje izrazito je važna te će u klubu svakodnevno ažurirati popis donatora na linku Donacije kao i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/JedrilicarskiKlub3.MAJRijeka

"Unaprijed hvala svima koji će donacijama podržati ovu kampanju, ali i onima koji nam pomažu dijeljenjem kampanje kako bismo uspjeli doprijeti do što većeg broja ljudi", zaključili su iz kluba.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...