Jesenski sajam kod Konta od 25. do 28. rujna

Autor: Nikola Cvjetović 24.09.2023

jesenji_sajam_kont_2022__3_

U sklopu sajma, u četvrtak 28. rujna, od 9 sati KD Čistoća dijeliti će sadnice gradskih gredica, te se mole zainteresirani građani da sa sobom ponesu vrećice za biljke.

Rijeka - Jesen službeno stiže, a s njom i Jesenski sajam kod Konta! Tradicionalna jesenska manifestacija kod Konta počinje u ponedjeljak 25. rujna i traje do 28.rujna 2023.godine. Na sajmu će prisustvovati nešto manje od 30 izlagača iz cijele Hrvatske.
Izlagači i hrvatski OPG-ovci će na sajmu nuditi cvijeće i sadnice,kao i domaće proizvode poput ajvara, džemova, meda i maslinovog i bučinog ulja, likera i rakija. Naći će se tu i prirodna kozmetika, melemi i razne tinkture od ljekovitog bilja, suhomesnati proizvodi iz Slavonije, te proizvodi od drva i rukotvorine.

U sklopu sajma, u četvrtak 28. rujna, od 9 sati KD Čistoća dijeliti će sadnice gradskih gredica, te se mole zainteresirani građani da sa sobom ponesu vrećice za biljke. Iskoristite priliku i nabavite nešto za hladnije dane koji dolaze, i to po popularnim sajamskim cijenama. Sajam će biti otvoren od 8 do 20 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...