Juniori HNK Rijeka postali prva generacija bijelih koja se učlanila u Armadu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 15.12.2022

juniori_hnk_rijeka_i_armada FOTO: Facebook KN Armada

"Mi im još jednom ovim putem čestitamo, prije svega na tome što su primjer svim generacijama ovog kluba, a pogotovo njihovim starijima kolegama, koji bi njima trebali biti primjer, kako se poštuju klub i navijači, te na svom uloženom trudu koji je i donio ovakve rezultate", poručili su iz Armade.

Rijeka - Nakon što su u finalu Kupa Nogometnog središta Rijeka svladali Istru 1961 3:0, te tako podigli prvi trofej ove sezone i ostvarili plasman u daljnju fazu natjecanja u Kupu Hrvatske, jesenski prvaci 1. HNL posjetili su Klub navijača Armada.

"Naši juniori ovom gestom zahvalili su nama, kao i svim navijačima Rijeke na podršci u ovoj polusezoni, te se ujedno i učlanili u KNA, čime su postali prva generacija ikad koja je to napravila. Mi im još jednom ovim putem čestitamo, prije svega na tome što su primjer svim generacijama ovog kluba, a pogotovo njihovim starijima kolegama, koji bi njima trebali biti primjer, kako se poštuju klub i navijači, te na svom uloženom trudu koji je i donio ovakve rezultate! Nadamo se da ćemo na kraju sezone zajedno proslaviti naslov prvaka i da ćemo vas što prije bodriti u prvoj momčadi! Vi ste Rijeka!!", stoji u Facebook objavi KN Armada Rijeka.

juniori_hnk_rijeka-20793 FOTO: Facebook KN Armada
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...