[FOTO] Kada Rijeka obuče večernje ruho...

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 03.06.2022

Rijeka nocu Kont Rjecina 1

Složili bi se mnogi da je upravo noćni pogled s Trsatske Gradine najljepša vizura Rijeke, drugi će reći da je najčarobnija s mora, a neki će se kleti u pojedine njezine dijelove koje jednostavno treba doživjeti noću.

Rijeka - Ljepota je u očima promatrača. Osim kada je rodni grad u pitanju, onda je teško ostati objektivan. Tako je Riječanima i Riječankama njihov grad najljepši na svijetu, jednako veličanstven kada sunce sja i kiša pada, u ljeto, u zimu, u podne i kada spava. Možda je upravo u ovom posljednjem izdanju Rijeka najčarobnija – okićena svjetlima, prošarana grafitima, uz promet koji i tada nezaustavljivo teče baš kao i tekućica po kojoj je dobila ime.

Složili bi se mnogi da je upravo noćni pogled s Trsatske Gradine najljepša vizura Rijeke, drugi će reći da je najčarobnija s mora, a neki će se kleti u pojedine njezine dijelove koje jednostavno treba doživjeti kada padne mrak. Rječina, Školjić, Fiumara i Ružićeva ulica samo su neki od njih, a koje je odabrao i u posebnom noćnom raspoloženju uhvatio naš Marin Aničić.

Rijeka noću kao stara k...a