Karaoke petkom u gradu - u River Pubu

Autor: Nikola Cvjetović 19.10.2023

donkey_hot_river_pub_2023__14_

Bilo da ste student koji se želi opustiti ili zaposleni profesionalac kojem je potrebna zabava petkom navečer, svi su dobrodošli!, poručili su iz River Puba.

Rijeka - Ovog petka u riječkom River Pubu kreću karaoke. Početak je zakazan u 21 sat.

- Pripremite se osloboditi svoju unutarnju superzvijezdu! KARAOKE se vraćaju u naš pub, ali PAZI SAD - prebacili smo ih sa četvrtka na PETAK!! Bilo da ste student koji se želi opustiti ili zaposleni profesionalac kojem je potrebna zabava petkom navečer, svi su dobrodošli! Pridružite nam se u večeri glazbe, smijeha i nezaboravnih nastupa, zato SKUPI EKIPU I RAZVALI NAJBOLJI PARTY PETKOM U GRADU!! Najbolji osvajaju bogate pitke nagrade, a svi koji uzmu mikrofon u ruke, prije penjanja na binu dobivaju motivacijsku žesticu! Support kroz cijelu večer bit će voditelj Fran Đurašin te naš DJ Bruno koji će vas svojim glazbenim izborom najbolje pripremiti za vaših 5 minuta slave na stage-u River Pub-a! Družimo se od 21h do 03h, a prijave kreću od 21h te traju kroz čitavu večer, poručili su organizatori.

U subotu 21. listopada od 22 sata na istom mjestu nastupa reggae sastav iz Zagreba One Dread. Karte se u pretprodaji mogu (donji šank u Riveru) nabaviti po cijeni od 5€, dok je karta na dan koncerta 8€.
One Dread zagrebački je reggae/dub/rock bend sastavljen od članica upečatljive trojke TNT vocal force (Tea Anzulović, Nika Starčević i Tena Starčević) i četvero instrumentalista okupljenih pod zajedničkim nazivom Bad Boys (Goran Egić, Borna Ivezić, Ivan Perković i Matej Smiljanić).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...