Karnevalsko izdanje humanitarnog projekta 'Danas...za vas...!' okupit će meštre i kraljice

Autor: Nikola Cvjetović 06.02.2023

wp-content/uploads/2021/01/mestar-toni-800x504.jpg

Kako je naglasio voditelj projekta Damjan Miletić "ovaj projekt ne samo da je zaživio već svojim prvim izdanjem, već se u njega direktno ili indirektno uključuju brojne osobe i tvrtke te ustanove koje dokazuju koliko puno empatije ima na ovim prostorima i koju valja sačuvati u ovim ponekad surovim vremenima".

Rijeka - Humanitarni projekt "Danas...za vas...!" se nastavlja punom snagom i to s ekipom čije je vrijeme upravo u punoj snazi. Uključivanjem poznatih osoba iz karnevalskog svijeta popratit će se ovo karnevalsko vrijeme, najaviti brojne manifestacije koje tek slijede, ali će se još jednom dokazati da karnevalisti, osim uživanja u karnevalskim veseljima, itekako imaju dobro i veliko srce te se nerijetko uključuju u humanitarne akcije.

Nakon uspješna četiri izdanja, kada su Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno s vrijednim zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovali riječki gradonačelnik u društvu medijskih zvijezda, nakon toga i poznata sportska imena, u studenom jake glazbene snage, a u prosincu i crkveni velikodstojnici, u ovaj hvalevrijedan projekt uključuju se i karnevalisti. Kako je najavio voditelj projekta Damjan Miletić prof., u srijedu 8. veljače, s početkom u 10 sati u Domu Crvenog križa na Pećinama, uz vodstvo kulinarskog stručnjaka Nenada Posavca, a uz potporu ravnateljice Crvenog križa Rijeka Petre Šuljić, za potrebite će obroke pripremati: meštar Riječkog karnevala Sandi, bivši meštri Toni (Anton Škrobonja) i Beli (Boris Radović) te opatijski Pusni gradonačelnik Dule (Duško Jeličić), a s njima će ovu iznimnu svitu činiti kraljice Riječkog karnvala: aktualna Maja Babin, najdugovječnija Dora Pilepić te bivša kraljica i meštrica rally-ja Pariz – Bakar Stella Paris. Cijelu sliku upotpunit će predstavnici Brgujskih zvončara i Grobničkih dondolaša.

Uz sve navedeno, posebno valja napomenuti da se u ovaj humanitarni projekt uključio i PIK Rijeka, koji će donirati namirnice koje će se pripremati za potrebite, što je svakako velika humana gesta.

Kako je naglasio voditelj projekta prof. Damjan Miletić "ovaj projekt ne samo da je zaživio već svojim prvim izdanjem, već se u njega direktno ili indirektno uključuju brojne osobe i tvrtke te ustanove koje dokazuju koliko puno empatije ima na ovim prostorima i koju valja sačuvati u ovim ponekad surovim vremenima". "Danas...za vas!" je jedinstven projekt koji je tako okupio ljude iz raznih sfera života te ih ujedinio u humanitarnoj misiji pomaganja onima kojima je pomoć itetako potrebna. I za kraj, naravno, poruka sukladna ovim vremenima: Živio Pust, vidimo se!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...