Klub mladih Rijeka: Humanitarna božićna akcija, božićne radionice i doček Nove godine

Autor: Marina Pauletić 02.12.2023

klub_mladih_sajeta_2023__18_ Foto: arhiva

Klub mladih ovih blagdana ima bogat program za velike i za malene.

Rijeka – Klub mladih Rijeka i ove godine organizira bogat božićno-novogodišnji program. Prva na redu je humanitarna božićna akcija „Dragi Djede…“ – napiši pismo Djedu Mrazu što želiš za Božić.

Klub mladih Rijeka je upravo postao službeno mjesto sa sandučićem Djeda Mraza u koji djeca i svi ljudi dobre volje mogu ubaciti pisma sa željama za Božić, pozdravima i porukama Djedu Mrazu. Klub mladih Rijeka će zajedno s Djedom Mrazom dati sve od sebe da ostvari što više božićnih želja.

„Ako želiš pomoći i ti, uključi se u humanitarnu božićnu akciju Kluba mladih Rijeka. Poklone za Božić, ideje, što možete sve ponuditi i sredstva prikupljamo do 18. prosinca kako bi Djedica zajedno s Klubom mladih Rijeka i sa svima vama stigao podijeliti što više poklona do Božića!“, poručili su iz Kluba mladih.

„Dat ćemo sve od sebe da zajedno sa svima vama ostvarimo što više želja i da izmamimo što je više moguće dječjih osmijeha, ali ne samo dječjih! Pozivamo sve mališane da kod pisanja pisama napišu od roditelja broj mobitela i/ili e-mail adresu kako bi vas mogao Djed mraz mogao brže pronaći. Budimo svi sretni i pomažimo jedni drugima kroz cijelu godinu!“, zaključili su iz Kluba.

Ako želiš biti mali vilenjak Djeda Mraza javi im se putem emaila: klubmladihrijeka@gmail.com ili putem društvenih mreža.

RiMejk – likovno kreativna radionica za odrasle

„Dragi ljubitelji kreativnog izražavanja, želite li samostalno izraditi nešto originalno? Pozivamo Vas na božićnu radionicu izrade kuglica!“, pozivaju iz Kluba mladih.

Radionica će se održati u petak, 8. prosinca u 18:30 sati. Susret će trajati tri sata. Prisustvovanje je besplatno uz prethodnu prijavu zbog pripreme materijala. Prijave traju do 6. prosinca.
Prijaviti se možete na klubmladihrijeka@gmail.com, pošaljite ime, prezime i broj mobitela, a sve informacije možete dobiti na društvenim mrežama Kluba mladih i na broj 0913133052.

Voditeljice su Lea Čeč i Marija Grdinić-Cvitan Škrabalo. Radionica je sufinancirana od Grada Rijeke i Ministarstva kulture RH.

Malci EKO likovnjaci – likovno kreativne radionice koje razvijaju svijest o prirodi, božićna EKO likovna radionica izrade božićnih kuglica

„Dragi Malci EKO likovnjaci, pozivamo Vas na božićnu EKO likovnu radionicu izrade božićnih kugli. Koristit ćemo reciklirane materijale i našu maštu. Mašta može svašta!“, poručuju iz Kluba mladih.

Radionica će se održati u subotu, 9. prosinca u 10 sati. Trajat će dva školska sata uz vodstvo učiteljice Marije i Lee. Radionica je sufinancirana od strane Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. Prisustvovanje je besplatno uz prethodnu prijavu do 6. prosinca.

Prijaviti se možete na klubmladihrijeka@gmail.com, pošaljite ime, prezime i broj mobitela, a sve informacije možete dobiti na društvenim mrežama Kluba mladih i na broj 0913133052.

„Za one koji još nisu upoznati s nama, polazna točka radionica Malci EKO likovnjaci je poticanje djece na očuvanje okoliša kroz primijenjenu i likovnu umjetnost uz teme iz životinjskog i biljnog svijeta. Radionice su namijenjene djeci od prvog do četvrtog razreda koja se žele okušati u kreativnom izražavanju. Struktura radionica je slobodnog karaktera jer su komunikacija i međusobna interakcija važna komponenta radnog procesa“, pojasnili su iz Kluba.

Doček 2024. u Klubu! ️

Klub mladih Rijeka organizira doček Nove godine 11. godinu zaredom. Organizatori poručuju kako je osigurana odlična atmosfera s još boljom glazbom, nazdravljanje šampanjcem bit će nezaobilazni događaj večeri, a broj upadnica je ograničen stoga požurite!

Cijena upadnica:
▪️ 59€ do 19. prosinca,
▪️ 75€ od 20. do 27. prosinca,
▪️ 99,99€ od 28. prosinca.

Vrata Kluba se otvaraju na Staru godinu u 20 sati. U ponudi će biti sljedeća ića: ???????? ???????????????????? ???????????????? (osim craft), ???????????????? ???? ????????????????????????????????????????, domaća žestoka pića, ???????????????????????????? ???????????????????? ????????????????????????????, ???????????????????????????????????? ????????????, ???????????????????????? ????????????, ????????????????????????????????????????????????, sokovi i mineralna su uključeni u cijenu.

▪️ Pivo: Heineken, Klubsko pivo (Lager i Dark), Krušovice, Karlovačko, Edelweiss, Affligem, Laško, Radleri i sve ostale pive koje inače imamo u ponudi osim craft.
▪️ Žestoka pića: Jameson Irish Whiskey, Beefeater gin, Havana rum, Jagermeister, gin, vodka, medica, pelinkovac, travarica, višnjevac, borovička, kruškovac, orahovac, orahovac čokolada šljivovica, viljamovka...
▪️ Sokovi: Pepsi, Hell, Izotonični sokovi, svi Juicy 100% sokovi, Inka tonik...

„U Novu godinu ulazimo s uzdignutim čašama šampanjca (za sve osigurana staklena čaša da nazdravimo zajedno). Hrana će biti servirana na švedskom stolu i bit će nadopunjavana kroz noć. Očekuje vas raznoliki menu uz nezaobilazne slastice. Za glazbu i dobru atmosferu je zadužen DJ s dugogodišnjim iskustvom: ???????? ???????????????????????????????? ????????????????. Šapnuo nam je da će biti otvoren za većinu vaših muzičkih želja. Od glazbe će se puštati: Rock `N` Roll (50s-...), Disco (70s-...), Pop (80s-...), Cro Trash, 2000te, Rockabilly, kako bi rekli: „Sve osim cajki!“. Rezervacije za ulaznicu se ne primaju zbog ograničenog broja mjesta, a osigurana su sjedeća mjesta za stolom za sve sudionike. Također, nismo zaboravili na plesni dio, odnosno mjesto za plesanje“, poručili su iz Kluba mladih.
Novogodišnji menu

I. Sirne i mesne plate
- ovčji tvrdi sir
- mozzarella s grapolo rajčicama i maslinovim uljem
- Grana padano
- ementaler u kockicama
- feta sir
- grisini s pršutom
- prosciutto cotto
- kulen
- buđola
- mortadella s maslinama u kockicama
- jaja | krastavci | cappari | olive nere e verdi

II. Zimski vjetar
- pašteta od tune
- licki baguette-i
- quiche au Lika (s pancetom) et quiche végétarien faite par Vlatka
- tramezzini
- pasta mista di casa

III. Masni rastanak
- svinjsko pečenje
- franuska salata

U Klub je 31. prosinca moguće ući isključivo s upadnicom te vrata ostaju zatvorena za sve koji ih nemaju. Više informacija možete dobiti na šanku u Klubu ili na mail: klubmladihrijeka@gmail.com.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...