Konferencija „Žene bez PARdona“ na Veleučilištu PAR

Autor: Marina Pauletić 14.11.2023

wp-content/uploads/2019/08/Pje%C5%A1a%C4%8Dka-zona-na-Trgu-128.-brigade-i-Trgu-Rije%C4%8Dke-rezolucije-3.jpgFoto: arhiva

Panel rasprave moderirat će izv. prof dr. sc. Gordana Nikolić, dekanica Veleučilišta PAR.

Rijeka - U četvrtak, 16. studenoga s početkom u 17:00 sati održat će se deseta po redu konferencija „Žene bez PARdona“ s temom „Mentoring&networking“

U 17:30 sati je na programu prvog panela „Mentoring&networking“ Andrea Čović Vidović, v.d. voditeljica Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj; Višnja Mrakovčić Supek, voditeljica EBRD-ovog savjetodavnog programa za mala i srednja poduzeća u Hrvatskoj; Marina Šabić, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO, ispostava PGŽ; Vesna Bartolović Stančić, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski kotar.

U 19:15 sati je na programu drugog istoimenog panela Jovana Čutul, osnivačica i predsjednica udruge Žene za otok s otoka Krka; Lidija Tripunoska, generalna direktorica agencije MARILI; Sanja Putica, predsjednica dubrovačkog ogranka Udruge poslovnih žena Krug; Ivanka Avelini, profesorica emeritus s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Panel rasprave moderirat će izv. prof dr. sc. Gordana Nikolić, dekanica Veleučilišta PAR.

Na razgovoru jedan na jedan Marija Mažar, glavna urednica portala Stilueta ugostit će Danijelu Martinović, pjevačicu i spisateljicu koja će ujedno i predstaviti svoju novu knjigu pod nazivom „Tuširanje duše“.

Program će upotpuniti glazbena izvedba mješovitog pjevačkog zbora „Vrelo Fužine“. Najsvečaniji trenutak svakako će biti dodjela nagrade PARDonna za ženu koja je obilježila 2023. godinu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...