Kont-a-porter buvljak ovog vikenda

Autor: Sanja Monar 02.05.2023

kont_a_porter-26971

Ovaj put će buvljak biti obogaćen i za 2 riječka brenda nakita koji će svoje kreacije ponuditi kupcima, Charisma Creative studio te Hawe Musthave.

Rijeka - Treći Kont-a-porter buvljak s modnim krpicama održat će se 06. svibnja od 11 do 15 sati na Kontu, u sklopu caffe bara Striga. Uz DJ-a i koktele, provedite jutro u shoppingiranju po second hand cijenama. Svoje trendy komade prodavat će poznate riječke influencerice i Riječanke sa istančanim modnim stilom.

"Nakon 2 uspješna buvljaka koji su posjetile stotine riječanki, proljeće i ljeto želimo dočekati s novim krpicama, ali na 'eco friendly' način. Second hand je već dugo trend u svijetu, a vrijeme je da na ovaj način stvorimo dodatni sadržaj u Rijeci. Ideja o buvljaku na Kontu stvorila se dok sam na jednom drugom buvljaku razgovarala s Miom (@miakonjuh) koja je predložila da pozovemo Maju, vlasnicu šarmantnog caffe bara Striga te organiziramo same svoj buvljak. Sve tri smo brzo kliknule, lako se dogovorile oko svega i odlučile organizirati prvi buvljak na jesen 2022. Toliko dobre energije i pozitivnog feedbacka smo dobilie da smo odlučile ponavljati buvljak svakih par mjeseci, a cilj nam je dovesti ga na još višu razinu." - kaže jedna od organizatorica, Slađana Ostić, poznatija kao @slakipalaki na Instagramu.

Ovaj put će buvljak biti obogaćen i za 2 riječka brenda nakita koji će svoje kreacije ponuditi kupcima, Charisma Creative studio te Hawe Musthave.

Za glazbu će biti zadužen DJ Ivan Erjavec, a Battersea za piće i koktele po super cijenama.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...