Kreativna radionica izrade božićnih ukrasa i čestitki

Autor: Marina Pauletić 01.12.2023

wp-content/uploads/2020/12/cestitka-bozic.jpgFoto: ilustracija

Radovi nastali na radionici bit će izloženi na prodajnoj humanitarnoj izložbi Božićni bljesak.

Rijeka - U povodu predstojećih blagdana, u „Kockici“ Muzeja grada Rijeke (Trg Riccarda Zanelle 1/1) organizira se radionica na kojoj će se izrađivati božićni ukrasi i čestitke. Bit će to u četvrtak, 7. prosinca, u trajanju od 17 do 18.30 sati. Namijenjena je roditeljima i djeci od 5 do 15 godina, koji će raditi pod vodstvom Josipe Verbanac i Tanje Blašković.

Radovi nastali na radionici bit će izloženi na prodajnoj humanitarnoj izložbi Božićni bljesak 18. prosinca u 18 sati u Atriju PPMHP-a. Sav prihod od prodaje namijenjen je našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija – Udruzi za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i poticanje harmoničnog razvoja djece i mladih „DIRA Rijeka“. Radionica je besplatna, ali je broj ograničen te su prijave obavezne putem online obrasca https://forms.office.com/r/w4ADGjAHJV.

Radionica se održava u sklopu zajedničkog programa Ususret Božiću što ga priređuju Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, Muzej grada Rijeke, Prirodoslovni muzej Rijeka, Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova, Prva riječka hrvatska gimnazija i Gimnazija Andrije Mohorovičića.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...