[FOTO] Kruzing godinu u riječkoj luci zaključio kruzer AIDAblu s gotovo 3000 putnika i članova posade

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 28.10.2022

cruiser_aida__2_

Potpuni oporavak ovog segmenta tržišta nakon pandemijske godine svakako su dobra najava za slijedeću sezonu i još jednu uspješnu kruzing godinu u Rijeci.

Rijeka - Riječka luka i ovog je jutra glavno turističko središte, gdje je po prvi puta uplovio brod za kružna putovanja AIDAblu s gotovo 3000 putnika i članova posade. AIDAblu je i kruzer koji će zaokružiti ovu kruzing godinu 14. studenog u Rijeci te uploviti posljednji u riječku luku u ovoj izvrsnoj turističkoj sezoni.

Brodom za kružna putovanja u Rijeku je ove godine pristiglo više od 20.000 turista, a prema najavama za drugu godinu očekuje nas još bolja i brojnija kruzing godina. Dolaskom u destinaciju za goste kruzera organiziran je prigodni program, kako bi se osjećali ugodno i dobrodošlo te brojne informativne brošure za što kvalitetnije provedeno vrijeme u destinaciji s obzirom na vlastite preferencije.

cruiser_aida__3_

Izvrsna dugogodišnja suradnja Grada Rijeke, Turističke zajednice grada Rijeke i Turističke zajednice Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, rezultirali su kvalitetnom ponudom i zadovoljstvom gostiju koji dolaze u destinaciju brodovima za kružna putovanja.

Naročito veseli da se većina gostiju s kruzera odlučuje za ostanak u destinaciji te najviše posjećuju centar grada razgledavajući kulturno-povijesne spomenike, uživaju u najljepšem pogledu na grad s Trsatskog kaštela te posjećuju okolicu Rijeke i Opatiju. Manji dio putnika odlučuje se za organizirane izlete na otok Krk i u Gorski kotar. Boravak u destinaciji velika većina će iskoristiti i za kupnju prigodnih suvenira u nekoj od gradskih trgovina.

cruiser_aida__4_

Potpuni oporavak ovog segmenta tržišta nakon pandemijske godine svakako su dobra najava za slijedeću sezonu i još jednu uspješnu kruzing godinu u Rijeci.

cruiser_aida__1_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...