Lionsice humanitarnim koncertom nabavile fotelju za kemoterapiju

Autor: Sanja Monar 23.03.2023

donacija_lions_klub_korzo_kbc

Financijska sredstva su prikupljena donatorskim koncertom s poznatim imenima riječke glazbene i plesne scene održanim početkom ožujka 2023., kojim su članice Lions kluba Korzo ujedno obilježile 15. godišnjicu osnivanja

Rijeka - U prostorima Dnevne bolnice Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka danas je održana primopredaja značajne donacije - fotelje za primanje kemoterapije u vrijednosti većoj od 4 000 eura, a za koju je sredstva osigurao Lions klub Korzo.

Financijska sredstva su prikupljena donatorskim koncertom s poznatim imenima riječke glazbene i plesne scene održanim početkom ožujka 2023., kojim su članice Lions kluba Korzo ujedno obilježile 15. godišnjicu osnivanja. U dvorani Narodne knjižnica Kostrena nastupili su Tina Vukov, Damir Kedžo, Daniel i Ana Jurišević, Ženski vokalni sastav Luštrin, Matia Čerina, Plesna skupina Ri Dance, Projekt bend +/- 60, sestre Anastasija i Aleksa Vukelić, Gudački trio Veljak, Ženska klapa Porto Re i maestro Andrej Babić.

Lions klub Korzo Rijeka formiran je 2008. godine, a u petnaest godina postojanja iza njih su brojne plemenite inicijative kojima su lionese pokazale lavlju snagu i dobru volju u želji da pomognu zajednici. U svojim prvim akcijama udruga je prikupila novac za dozimetar za riječku pulomologiju, a sredstva su osigurana i za poboljšanje uvjeta boravka pacijentica koje primaju brahioterapiju na Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka.

Novu vrijednu donaciju uime Lions kluba Korzo uručile su predsjednica Ljiljana Škugor i članice Anči Bognolo i Ljiljana Domijan Pirjak, a preuzela ju je v. d. predstojnika Klinike izv. prof. dr. sc. Ivana Mikolašević sa suradnicima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...