Marin Miletić nakon MOST-ovog poraza na izborima za VMO podnio ostavku

Autor: Portal Torpedo 17.03.2023

wp-content/uploads/2021/02/Marin-Mileti%C4%87-MOST-predstavljanje-programa-Korzo-1.jpgFoto: Arhiva

Pročitajte cijelu izjavu u nastavku...

Rijeka - Marin Miletić dao je neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.

Kako je istaknuo u svojoj objavi neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta daje radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci.

Pročitajte cijelu izjavu u nastavku...

-Dragi ljudi. U politiku sam ušao čistog obraza i s velikom odgovornosti prema svojim biračima. Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana mog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana. Moji Riječani su mi dali povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12%, a Most je imao više od 10% potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno.
Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti - ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci.
Nastavljam ponizno raditi kao Mostovac u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u mojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku. Ali, ne mogu ja od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti, ako se sam tako ne ponašam. Zato dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.
Imajte me u molitvi,
zaključio je Miletić

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...