Marin Miletić napustio riječko Gradsko vijeće, zamijenit će ga Marijan Šegota

Autor: Srđan Brajčić 03.03.2022

wp-content/uploads/2021/02/Marin-Mileti%C4%87-MOST-predstavljanje-programa-Korzo-1.jpg

“Hvala svim građanima koji nam daju veliku potporu. Idemo jako i hrabro. Drugačije ne znamo niti bismo drugačije i htjeli”, poručio je Miletić.

Rijeka - Mostov gradski vijećnik Marin Miletić napustio je riječko Gradsko vijeće, a zamijenit će ga kolega Marijan Šegota. S obzirom na to da je Miletić i zastupnik u Hrvatskom saboru i da se angažirao oko nacionalnih tema, nije čudno da ga u Vijeću nije bilo puno, tek na dvije sjednice.

Za kolegu Šegotu kaže da nije klasičan političar. Ističe da je ponosan na to što njegovo mjesto u Gradskom vijeću Rijeke uzima mladi inženjer građevine, dečko Gornje Vežice, Marijan Šegota.

“On je pravi terenac, čovjek za ljude i od ljudi, iznimnih vještina i vrijedan radnik. Dobio je i znatan broj preferencijalnih glasova na našoj listi za parlamentarne izbore. Šegota je tako dio "Vežičke priče" ljudi nevjerojatne energije, oni su dragovoljci Domovinskog rata i veliki momci Alen Fućak i Zoran Šalov, a Marijan nije jedini kojeg su motivirali za bavljenje politikom. Fućak i Šalov su srca naše istočne riječke organizacije, ali i šire. Politika Mosta je da gdje god je moguće se funkcije ne dupliraju. Zato sada moje mjesto preuzima mladi lav s Vežice - naš Šegi. Marijane, samo jako. Sjajni tim imamo u vijeću: pravnicu Petru Mandić koja drži sve konce, dr. sc. Sašu Milakovića iznimno sposobnog mladog intelektualca, Sabinu Marov mladu i snažnu arhitekticu. Uz Šegotu - ovo je tim koji će znatno podignuti kvalitetu rada Gradskog vijeća”, kaže Miletić.

Dodaje da će svoj politički rad nastaviti u Hrvatskom saboru i da će se “glasno i jasno boriti se za istinu i pravdu, isticati sve teme, a posebno one moga kraja - Rijeke, Kvarnera i Istre.

“Hvala svim građanima koji nam daju veliku potporu. Idemo jako i hrabro. Drugačije ne znamo niti bismo drugačije i htjeli”, poručio je Miletić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...