Mario Lipovšek Battifiaca i Iva Pavletić Crnić nominirani za Večernjakovu ružu godine u kategoriji radijska osoba godine

Autor: Marina Pauletić 19.01.2023

iva_pavletic_crnic

Glasanje traje od 23. siječnja.

Zagreb/Rijeka – Naša radijska novinarka, Iva Pavletić Crnić i miljenik publike, Mario Lipovšek Battifiaca jedni su od nominiranih za osvajanje nagrade Večernjakova ruža i to u istoj kategoriji – radijska osoba godine!

Iva Pavletić Crnić na radiju je već 16 godina te ono što govori ne svidi se uvijek svima, no ona sama smatra kako to i je posao novinara – naglašavanje stvari koje u društvu ne funkcioniraju. Iskusna je novinarka sa specifičnim stilom vođenja.

Mario Lipovšek Battifiaca jedno je od najpoznatijih lica Primorsko-goranske i Istarske županije. Glumac, pjevač, zabavljač, voditelj – na Radiju Istri slušamo ga od prvoga dana. Izuzetnog osjećaja za humor i zabavu uvijek je rado slušan te vrlo domišljat, snalažljiv i profesionalan.

wp-content/uploads/2021/12/radio-istra-mario-battifiaca.jpg

Večernjakova ruža nagrada je koja se dodjeljuje od 1994. godine, a njezinu dodjelu nije spriječila niti korona 2020. godine kada je Ruža dodijeljena virtualno. Žiriju kojeg čine televizijske legende Miroslav Lilić i Ksenija Urličić, slikar i glazbenik Ivica Propadalo, producent Nikša Bratoš, radijski novinar Vojo Šiljak, redatelj Dalibor Matanić te večernjakovci Goran Gerovac, Anamarija Kronast, Maja Car, Ivana Carević, Bojana Radović te Mirjana Žižić, pomoćnica glavnog urednika Večernjeg lista i voditeljica projekta Večernjakova ruža, ove su se godine pridružili glumac Dragan Despot, poduzetnik i investitor Saša Cvetojević, znanstvenik Boris Jokić te producent Ivan Lovreček.

Žiri je svoje glasanje „odradio“, a sada su na redu veliko glasačko tijelo Ruže i čitatelji. Glasati se može od 23. siječnja.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...