Mario Lipovšek Battifiaca i Radio Rijeka osvojili Zlatni Studio!

Autor: Ivana Grabar 04.02.2022

wp-content/uploads/2021/08/mario-battifiaca-show-matulji-2021-3.jpg

Radio Rijeka osvojila je nagradu Zlatni Studio u kategorji najbolje radijske postaje. Nagradu za najbolji radijski glas dobio je Mario Lipovšek! Bravo!

Zagreb - Radio Rijeka osvojila je nagradu Zlatni Studio u kategoriji najbolje radijske postaje. Nagrada je potvrđena odlukom stručnog žirija te internetskim glasovanjem i slanjem kupona čitatelja Studija, priloga Jutarnjega lista, piše HRT Radio Rijeka.

Za najbolju radijsku postaju uz Radio Rijeku u finalu su bili Radio Dalmacija i Narodni radio, a nagradu je u ime Radio Rijeke, na svečanosti održanoj u dvorani "Anton Marti" HRT-a, preuzeo urednik Radio Rijeke Alen Čemeljić.

U finalu za najbolji radijski glas bio je Robert Ferlin, ali mu je nagrada ove godine izmakla. Dobio ju je Mario Lipovšek, a u konkurenciji je još bila i Tatjana Jurić.

Prestižne medijske nagrade dodjeljuju se za ostvarenja iz područja filma, kazališta, televizije, radija i glazbe u godini što je netom završila - u čak devetnaest kategorija.

Zlatni Studio je velika nagrada za sve koji ulažu svoje znanje, trud i vrijeme u program Radio Rijeke, ali i nagrada svim slušateljima koji nas ustrajno podržavaju. Hvala Vam, dragi naši, najbolji ste! Idemo dalje zajedno kroz vrijeme, stoji u objavi na stranicama HRT Radio Rijeke!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...