Medeno Valentinovo ponovno Rijeci – 12. Medni poljubac 2024.

Autor: Marina Pauletić 12.02.2024

akcija_medni_poljubac_kasetica__4_ Foto: arhiva

Posjetitelji će moći degustirati razne vrste meda.

Rijeka - U srijedu, 14. veljače na Dan Sv. Valentina, održat će se dvanaesto po redu izdanje „Mednog poljupca“. Manifestacija će se održati u Kašetici primorsko-goranskoj s početkom u 10.00 sati (Krojačka 1, Rijeka).

O slatkom Valentinovu u Kašetici-primorsko-goranskoj

Obilježavanje 6. godišnjice otvorenja i promocije „Kašetice Primorsko-goranske“, izložbenog prostora autohtonih proizvoda Primorsko goranske županije održat će se u 11 sati, a promocija Goranskog meduna s oznakom zaštićene izvornosti.

medni_poljubac_kasetica_2023__2_ Foto: arhiva

U sklopu manifestacije Medni poljubac 2024, održat će se edukativna javna degustacija Goranskog meduna, prvog i jedinog hrvatskog meduna s EU Zaštićenom oznakom izvornosti (ZOI). Degustacija će se održati u 11:25 sati.

Medni poljubac se tradicionalno održava u organizaciji Udruge za promociju i primjenu ekološke pčelarske etike „Biopčela“ i Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije. Institucionalnu potporu godinama pruža Udruženje pčelarskih udruga Primorsko-goranske županije – Primorsko-goranskog pčelarski savez (UPU PGŽ) sa svojim sastavnicama.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...