Miletić: Milijunaši su radi lockdowna u projektu pandemije zaradili tri tisuće i devet stotina milijardi dolara!

Autor: Portal Torpedo 28.07.2022

wp-content/uploads/2020/05/marin-mileti%C4%87.jpg

Kako biste vi nazvali ovaj proces pauperizacije kako biste vi nazvali situaciju gdje bogati milijunaši postaju još veći milijunaši, a uništavaju se poduzetnici, uništava se srednji sloj građanstva na kojem počiva cijeli svijet, pita riječki saborski zastupnik Marin Miletić.

RIJEKA – Kako biste vi nazvali njihov plan pauperizacije u kojem su milijunaši radi lockdowna u projektu pandemije zaradili TRI TISUĆE I DEVET STOTINA MILIJARDI DOLARA, a radnici i poduzetnici su IZGUBILI TRI TISUĆE I SEDAM STOTINA MILIJARDI dolara, pita se na svojoj Facebook stranici MOST-ov saborski zastupnik iz Rijeke Marin Miletić.

- Kako biste vi ovo nazvali? Kako biste vi nazvali ovaj proces pauperizacije kako biste vi nazvali situaciju gdje bogati milijunaši postaju još veći milijunaši, a uništavaju se poduzetnici, uništava se srednji sloj građanstva na kojem počiva cijeli svijet, pita Miletić u videu koji je snimio i objavio te odmah dalje nastavlja u istom tonu:

- Kako biste vi nazvali tu priču koja je na razini provođenja ovog projekta osiromašenja građana dovela do toga da su milijarderi postali još veći milijarderi, a građani koji su ionako mnogi živjeli vrlo skromno, postali su siromašni. To je legitimno pitanje koja postavljam ja vama, a i onima koji se trude razmišljati svojom glavom i koji se trude upotrijebiti razboritost i paziti da ih ova agenda globalistička koja je na razini cijelog svijeta uz pomoć velikog broja masmedija usmjerava jednim smjerom, da ipak ljudi budu ti da donose odluke za svoj život i koji vide i prepoznaju što je ono dobro, a što je zlo.

„Na kraju ćemo mi pobijediti, narod će pobijediti“, poručio je riječki saborski zastupnik.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...