Moda se vraća na Riječkim stepenicama: Deset modnih revija na četrnaestom izdanju modne manifestacije

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 17.08.2022

rijecke_stepenice-38690

"Nakon dvije godine pauze Rijeka će napokon dobiti ono što stvarno dugo priželjkuje", rekla je direktorica Riječkih stepenica Ivana Delač i tako najavila veliki povratak modne scene.

Rijeka - Nakon dvije godine stanke, zbog nemogućnosti održavanja velikih manifestacija, u petak 2. rujna Riječke stepenice vraćaju se svojim četrnaestim izdanjem kao najglamurozniji događaj ljeta. Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati 10 modnih revija i uživati u novim modnim kolekcijama za nadolazeću sezonu.

"Nakon dvije godine pauze Rijeka će napokon dobiti ono što stvarno dugo priželjkuje", rekla je direktorica Riječkih stepenica Ivana Delač i tako najavila veliki povratak modne scene.

Kolekcije za jesen/zimu 2022 predstavit će SHOWROOM ANTONELA, Talijanska škola mode i dizajna CALLEGARI sa zagrebačkim modelisticama VERICOM MILOŠEVIĆ i NATALIJOM SKENDROVIĆ, zagrebačkim stilisticama NIKOLINOM KOŽARIĆ i MAJOM SUNKO, riječkim modelisticama LJILJANOM MARINKOVIĆ, SANELOM KRASNIĆ, VEROM JELENOVIĆ I IVANOM BOLKOVIĆ.

Rijecke_stepenice_PR

Na 14.Riječkim stepenicama kolekciju će prikazati i nakit INFINITY DESIGN by Iva Bruketa, KALISI DESIGN, ekstravagantna odjela MONDO UOMO, brand LA TRAMP s interesantnim torbicama od recikliranog papira, učenici SREDNJE TRGOVAČKA I TEKSTILNE ŠKOLE iz Rijeke, GHETALDUS RIJEKA s kolekcijom dioptrijskih i sunčanih naočala za muškarce, a pod UDRUŽENJEM OBRTNIKA RIJEKA predstavit će se MY LEATHER STORY - Patrizia Sertić, LILIUM - Suzana Mužić, BUTIK RIVAL - Senka Mitrović, CODE BY BOTUN - Duška Radotović, ELA obrt za krojačke usluge -Sandra Jamić i SALON DAJANA -Dajana Hlača. Četrnaesto izdanje zatvorit će modna revija Max Mara powered by Amec Rijekatekstil.

Trendove u kosi za jesen predstavit će stilisti studia Perman, a make-up novitete Paola Peček i Patrizia Jaklin. Sa terase hotela Bonavia Plava Laguna iz Natuzzi Rijeka kornera dizajniranog u vidu dnevnog boravka brojne poznate osobe javljati će se u televizijski prijenos uživo na televiziji Kanal Ri u pauzama između modnih revija.

Ulaz na manifestaciju 14.Riječke stepenice, čiji su pokrovitelji Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke te Hotel Bonavia Plava Laguna, a brončani sponzori JGL, Adriatic osiguranje, Natuzzi Rijeka, Vivian Estetics i Destilerija AurA, slobodan je za sve posjetitelje, a najsretnije gledatelje očekuju i pokloni od JGL i Mode&Ljepote .

Plakat-48650
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...