Na Kampusu obilježen Europski dan logopedije

Autor: Sanja Monar 08.03.2023

svjetski_dan_logopedije_trsat_

Krovna udruga europskih logopeda (European Speech and Language Therapy Association, ESLA) svake godine 6. ožujka obilježava Europski dan logopedije kako bi se povećala svjesnost javnosti o logopedskoj djelatnosti.

Rijeka - Jučer je na Kampusu povodom obilježavanja Europskog dana logopedije, održan simpozij „Logopedija u predškolskim ustanovama“ namijenjen odgojiteljima i stručnim suradnicima u predškolskim ustanovama Grada Rijeke.

svjetski_dan_logopedije_trsat_-67385Studij Logopedija i Logopedski centar Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Gradom Rijekom i Podružnicom Zapad Hrvatskog logopedskog društva simpozij su organizirali s ciljem osvještavanja važnosti rada logopeda u ovim ustanovama. Krovna udruga europskih logopeda (European Speech and Language Therapy Association, ESLA) svake godine 6. ožujka obilježava Europski dan logopedije kako bi se povećala svjesnost javnosti o logopedskoj djelatnosti.


Simpozij se održao u organizaciji Studija Logopedije i Logopedskog centra Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Gradom Rijeka i Podružnicom Zapad Hrvatskog logopedskog društva.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...