Na riječkom Korzu krajem tjedna obilježava se „Dan narcisa“

Autor: Marina Pauletić 21.03.2024

dan_narcisa_korzo Foto: ilustracija

Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka ovogodišnji će Dan narcisa obilježiti javno – zdravstvenom akcijom.

Rijeka - Udruga žena operiranih dojki „Nada“ – Rijeka tijekom petka i subote obilježava „Dan narcisa“ posvećen oboljelima od raka dojke.

Cilj ovogodišnje akcije „Dan narcisa“ je podići svijest građana o važnosti preventivnih pregleda i samopregleda u prevenciji i ranom otkrivanju jedne od najčešćih smrtonosnih bolesti kod žena – raka dojke.

U petak, 22. ožujka 2024. godine, u 10.00 sati, na štandu na Korzu (ispred bivše Narodne čitaonice) članicama udruge „Nada“ pridružit će se gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan, zamjenica župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić, pročelnica UO za zdravstvo Primorsko-goranske županije Vesna Čavar te pročelnica UO za zdravstvo, socijalnu zaštitu i unapređenje kvalitete života Grada Rijeke Karla Mušković.

Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka ovogodišnji će Dan narcisa obilježiti javno – zdravstvenom akcijom koja će se održavati tijekom petka, 22. i subote, 23. ožujka od 09.00 do 15.00 sati, na štandu ispred bivše Narodne čitaonice na Korzu.

Osim u Rijeci, „Dan narcisa“ obilježit će se i u Bakru, Delnicama, Cresu, Moravicama, Čabru, Crikvenici i drugim gradovima i općinama u županiji.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...