Najavljena prezentacija projektnog koncepta multifunkcionalnog kompleksa stadiona Kantrida

Autor: Nikola Cvjetović 04.12.2023

wp-content/uploads/2020/04/stadion-kantrida-2020-1.jpgKantrida danas (foto: arhiva)

Novo lice najljepšeg stadiona na svijetu, kako mu volimo tepati, bit će predstavljeno sutra.

Rijeka - Nakon početka izgradnje novog autobusnog kolodvora na Žabici, jedan od najiščekivanijih infrastrukturnih projekta je definitivno novi stadion Kantrida s pripadajućim sadržajima.

wp-content/uploads/2019/09/stadion-kantrida-atletika.jpgKantrida danas (foto: arhiva)

Upravo novo lice najljepšeg stadiona na svijetu, kako mu volimo tepati, bit će predstavljeno sutra u poslijepodnevnim satima u Salonu grada Rijeke.

Na tiskovnoj konferenciji sve detalje projektnog koncepta Multifunkcionalnog kompleksa Stadiona Kantrida predstavit će Marko Filipović, gradonačelnik Rijeke, Zlatko Komadina, župan Primorsko - goranske županije, Oleg Butković, potpredsjednik Vlade RH i ministar mora, prometa i infrastrukture, Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka te Siniša Zdjelar, ZDL arhitekti d.o.o.

Stadion na Rujevici, oduvijek zvan tek privremenim domom nogometaša Rijeke, uskoro će postati njihov bivši dom. Mišković je obećavao uređenje Kantride, tražio ulagače, a sad kreće projekt kojem se jednako vesele i u klubu i njegovi navijači.

Prema dostupnim informacijama, novi stadion zadovoljavat će sve standarde natjecanja u kojima Rijeka sudjeluje, a planirana je i investicija u trening-kamp. Novi stadion na Kantridi trebao bi imati nešto više od 14 tisuća natkrivenih sjedećih mjesta i najmodernija tehnička rješenja.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...