Najdraži četvrtak - Golden četvrtak u Tower centru Rijeka

Autor: Portal Torpedo 12.09.2023

Golden_Tower

Ovog četvrtka, 14. rujna 2023., pripremite za nezaboravnu kupovinu u kojoj ćete moći uživati od 9 pa sve do 21 sat, poručuju iz Tower centra Rijeka.

Rijeka - Najdraži četvrtak – Golden četvrtak i ovog mjeseca počastit će vas mnogobrojnim popustima i pogodnostima u omiljenim dućanima Tower Centera Rijeka. Ako želite osvježiti garderobu najnovijim jesenskim trendovima, sada je savršena prilika za to. Odjeću, obuću, modne dodatke, kozmetičke preparate, sitnice za uređenje doma i još mnogo proizvoda moći ćete nabaviti po povoljnijim cijenama. A to je uistinu dovoljno dobar razlog za shopping!


Stoga se ovog četvrtka, 14. rujna 2023., pripremite za nezaboravnu kupovinu u kojoj ćete moći uživati od 9 pa sve do 21 sat. Detaljnije informacije o akcijama i pogodnostima provjerite na stranicama Tower Centra Rijeka.


Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici, pri čemu je minimalan iznos računa za prikupljanje bodova 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.


Nakon shoppinga, opustite se uz kavu, sladoled ili slastan kolač u ugostiteljskim objektima Tower Centra Rijeka, ili posjetite kino ili kuglanu, za u potpunosti ispunjen dan.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...