Najduža riječka izložba Art Molo Longo je odgođena! Uskoro će biti poznat novi datum

Autor: Nikola Cvjetović 19.09.2023

Art_Molo_Longo__1_

„Art Molo Longo“ prvotno se trebao održati 23. rujna, no uskoro će biti poznat novi datum održavanje manifestacije.

Rijeka - Manifestacija koja spaja kretanje i umjetnost “Art Molo Longo” na jednoj od najatraktivnijih riječkih šetnica, Riječkom lukobranu, odgođena je.


„Art Molo Longo“ prvotno se trebao održati 23. rujna, no uskoro će biti poznat novi datum održavanje manifestacije.

Ova tradicionalna manifestacija, omiljena kod brojnih Riječanki i Riječana te žitelja naše Županije, ponovo se održava nakon pandemijske pauze, a interes izlagača, kreativaca i umjetnika, kao i građana, izuzetno je velik već u samoj najavi.


„Art Molo Longo“ neslužbeno se smatra i najdužom izložbom zahvaljujući najdužoj riječkoj morskoj šetnici koja u jednom pravcu broji 1.800 metara, a cijeli koncept projekta usmjeren je na sinergiju umjetnosti i kretanja te predstavlja važan, vitalan proces kvalitetnijeg življenja u današnjem suvremenom ozračju i načinu života koji često puta nije dovoljno aktivan. Osim poticanja na sve zdraviji, kvalitetniji i aktivniji način života, Art Molo Longo promovira domaću kreativnu industriju. Osim autorskih djela lokalnih umjetnika i kreativaca - slika, skulptura, fotografija, unikatnih torbi, nakita, eko proizvoda ili odjevnih predmeta, suvenira, posjetitelji će moći uživati u brojnim iznenađenjima, glazbenim i DJ nastupima, radionicama i nagradnim igrama.


Očekuje se velik odaziv izlagača, Riječanka i Riječana svih generacija te pregršt dobrih vibracija na poznatoj riječkoj morskoj šetnici, svima dragom Molo Longu, poručili su organizatori.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...