Najstrašniji lift ove Noći vještica u Tower Centru Rijeka

Autor: Marina Pauletić 27.10.2022

tower_lift

Osim strašnog lifta, organiziran će biti i Halloween party za najmlađe.

Rijeka - Ako ne znate što ćete raditi za Noć vještica Tower Centar Rijeka strašno dobar prijedlog za vas jer se ondje nalazi najstrašniji lift, a vi se usudite ući!

Svake godine Tower Centar Rijeka oduševi svoje posjetitelje kreativnim idejama pa je tako i ovog puta ususret Halloweenu ukrasio jedan lift „strašnim“ ukrasima. Sigurno je ovo najstrašniji i najzabavniji lift u Hrvatskoj. Tu su se našli ljigavi pauci, strašne vještice i ostale spooky stvari. Ispred tog lifta nalazi se ogroman pauk, a na vama je da provjerite koliko ste hrabri, ili niste. Osim što će biti najstrašniji lift, sigurni smo da će biti i najfotogeničniji pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama (ne zaboravite tagirati @tower.centar), poručuju iz Tower Centra Rijeka. Ova atrakcija bit će postavljena od sve do 31. listopada 2022.

Osim Spooky lifta Tower Center Rijeka organizira i Halloween party za najmlađe. Uz kostimirane animatore i dobru glazbu djeca će uživati u brojnim aktivnostima poput izrađivanja bundeva i duhova od riže, oslikavanje strašnih balona, a na zabavnom mini golf poligonu moći će se osvojiti i nagrade.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...