Najveća karnevalska utrka u Hrvatskoj ove nedjelje u Rijeci

Autor: Marina Pauletić 31.01.2024

wp-content/uploads/2020/02/Torpedo-Carnival-Run_najbolje-maskirani-pojedinci_BK.jpgFoto: arhiva

„Dođi na najveću karnevalsku utrka u Hrvatskoj i budi što želiš!“, pozivaju organizatori.

Rijeka - Triatlon klub Rival i Torpedo Runners u suradnji s Turističkom Zajednicom Grada Rijeke, drugu godinu zaredom, u sklopu Riječkog karnevala organiziraju „Torpedo CARNIVAL RUN“, ujedno i 8. kolo trkačke Riječke „ZIMSKE LIGE - Igor Malešević“.

Nakon više od 1.500 sudionika do sada, nakon posjeta Delnicama, Fužinama, Klimnu, Kraljevici, Rabu, Čavlima i Kastvu, nakon trčanja po šumi, uz more, po gradskim ulicama, po danu i noći, na otocima i trkaćim stazama, „Zimska Liga - Igor Malešević“ dolazi kući u voljenu Rijeku gdje će se trčati - kako drugačije nego maskiran! Predfinalno kolo ovogodišnje Zimske Lige trčat će se po savršeno ravnoj stazi, a biti će potrebno preći točno 5 kilometara, odnosno dva kruga po omiljenoj riječkoj šetnici uz more. U skladu s petim godišnjim dobom trkači su pozvani, ovaj puta maskirani, protutnjati Molo Longom i osvojiti nagrade ne samo za trčanje nego i maštovitost, kreativnosti i originalnost. „Torpedo CARNIVAL RUN“ i Riječka „ZIMSKA LIGA“ posebna su utrka otvorena svima bez obzira na trkačku formu, klub, dob ili spol pa će tako u nedjelju nagrade moći osvojiti i najbrži i najsporiji, te naravno najbolje maskirani pojedinci i grupe.

wp-content/uploads/2020/02/Torpedo-Carnival-Run_start_BK.jpgFoto: arhiva

Na utrku se može prijaviti samo online, u par klikova putem linka https://tinyurl.com/zl8koloprijave koji je dostupan na Facebooku i Instagramu „Zimske Lige – Igor Malešević“ te webu Rivala https://rival.hr .

Podizanje startnih brojeva na Molo Longu kreće od 9 sati, za dobru glazbu brine se DJ Tuni, a start će točno u 10 sati označiti predstavnici Grada Rijeke i Turističke Zajednice Grada Rijeke. Nagrade najboljim trkačima i najboljim maskama u 11 sati uručit će nitko drugi doli sama kraljica Riječkog karnevala, Sara i Meštar Sandi. U cijeni kotizacije za utrku, za 200 najbrže prijavljenih sudionika utrke osigurane su finišerske medalje, ručak, piće, kao i pogodnosti sponzora. Tri najbrže žene, tri najbrža muškarca, tri najbolje individualne maske i tri najbolje maskirana tima, te najsporijeg trkača/icu čekaju pokloni Turističke Zajednice Grada Rijeke i sponzora.

„Dođi na najveću karnevalsku utrka u Hrvatskoj i budi što želiš!“, pozivaju organizatori.

Više informacija i prijave na utrku na Facebooku ili Instagramu „Zimske Lige – Igor Malešević“ ili webu Rivala https://rival.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...