Neslužbeno doznajemo: Marin Blažević podnosi ostavku na mjesto prvog čovjeka Kazališta?

Autor: Nikola Cvjetović 27.07.2022

wp-content/uploads/2021/12/hnk-ivana-pl.-zajca.jpg

Informacije nam je potvrđena iz kazališnih krugova, a o prijedlogu intendantove ostavke raspravljat će se na sjednici Kazališnog vijeća HNK zakazanoj za 2. kolovoza.

RIJEKA – Intendant HNK Ivana pl. Zajca Marin Blažević podnosi ostavku! Informacije je to koja nam je potvrđena iz kazališnih krugova. O prijedlogu intendantove ostavke, među ostalim, raspravljat će se na sjednici Kazališnog vijeća HNK, zakazanoj za 2. kolovoza.

Podsjetimo, u riječkoj nacionalnoj kazališnoj kući već duže vrijeme situacija nikako nije dobra, a u javnost izlaze razne optužbe s raznih strana. Kazališno vijeće gotovo dva mjeseca nije funkcioniralo zbog toga što nisu izabrani novi članovi, nakon što je dio njih napustilo Vijeće. Nakon Slavka Sekulića, u Vijeće je izabran Dražen Mikulić, a onda i Dalibor Laginja, tako da je Kazališno vijeće potpuno i konačno može početi raditi. Stoga se u vrućem kolovozu očekuje i vruća sjednica riječkog Kazališnog vijeća koje, uz spomenutu trojicu, čine i predsjednik Vijeća Zvonimir Peranić te Bojan Šober.

Više sa portala torpedo.media ...