Obilježavanje blagdana Gospe od supa

Autor: Nikola Cvjetović 09.08.2022

gospa_od_supa Izvor: FB Gospe od supa

„Ove godine ponukani pretjerano velikim vrućima i toplotnim udarima, odlučili smo se za jedan posebno osvježavajući program koji će do samog blagdana ostati obavijen velom tajne“, kažu organizatori.

RIJEKA – Dragi naši vjernici, kupači, prijatelji, poznanici, slučajni dolaznici i neznanci, ovim putem vas pozivamo na obilježavanja trećeg blagdana „Gospe od supa“ koji će se već tradicionalno održati 15. kolovoza, na sam blagdan Vele Gospe na Kantridi. Tako glasi pozivnica skupine građana Gospa od supa, koji su od bizarnog događaja napravili zabavu.
Naime, "ukazanje" Majke Božje desilo se na sam blagdan Vele gospe,15.8.2019. godine, na moru pred kupalištem Igralište na Kantridi. Od tada je postala poznata kao "Gospa od supa" i svake se godine na taj datum na neki način obilježava njezino ukazanje.
- Ove godine ponukani pretjerano velikim vrućima i toplotnim udarima, odlučili smo se za jedan posebno osvježavajući program koji će do samog blagdana ostati obavijen velom tajne. Jedino što vam za sada možemo i želimo reći je to da vas pozivamo na cjelodnevno osvježavajuće iznenađenje na i u moru, na samo mjesto na kojem se Majka Božja ukazala na blagdan Vele Gospe, 15. kolovoza 2019. na sup-dasci, ispred kupališta Igralište na Kantridi u Rijeci. Više informacija o svemu možete pronaći na službenoj stranici www.gospaodsupa.com, kažu organizatori i pozivaju zainteresirane da zaprate i Gospinu Facebook stranicu, kako bi bili pravovremeno informirani o svim aktivnostima vezanim za blagdan.

Više sa portala torpedo.media ...