Obilježavanje Dana policije i blagdana sv. Mihovila sutra na Trgu 128. brigade

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.09.2022

dan_policije

Pozivaju se građani svih uzrasta da se pridruže policijskim službenicima, razgledaju izloženu opremu, nauče ponešto od svakodnevnih poslova policije te tako pridonesu ovogodišnjem obilježavanju Dana policije i blagdana sv. Mihovila.

Rijeka - Sutra, 27. rujna od 11 do 12,30 sati Trgu 128. brigade u Rijeci povodom Dana policija i blagdana zaštitnika sv. Mihovila, policijski službenici će građanima prezentirati svoj rad i opremu.

Građani će moći razgledati dio opreme i naoružanja specijalne i interventne policije te njihova vozila za specijalne namjene, zatim specijalno vozilo PEZ-a i PEZ odijelo, policijski motocikl, opremu kojom se koriste djelatnici kriminalističke tehnika te pogledati simulacija očevida. Također, građanima će biti na raspolaganju i preventivni info-punkt na kojem će u neposrednom kontaktu s policijskim službenicima moći dobiti korisne informacije i savjete kako zaštititi sebe i svoju imovinu.

Pozivaju se građani svih uzrasta da se pridruže policijskim službenicima, razgledaju izloženu opremu, nauče ponešto od svakodnevnih poslova policije te tako pridonesu ovogodišnjem obilježavanju Dana policije i blagdana sv. Mihovila. U slučaju kiše, planirana prezentacija rada i opreme policije neće se moći održati.

Više sa portala torpedo.media ...